Vuleta posle zlata: Meni se sve ovo čini kao velika šala, trudila sam se da ne ponavljam greške

Ivana Vuleta se okitila zlatnom medaljom na Svetskom prvenstvu u Budimpešti.

Srpska atletičarka je skokom od 7,14 metara oborila lični i nacionalni rekord. Inače, deset godina je prošlo od prve medalje za Ivanu na velikim takmičenjima.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

“Ne znam šta bih rekla. Meni se sve ovo čini kao velika šala. Toliko dugo čekam na ovo da je to strašno, od 2013. godine i prve medalje. Bilo je toliko uspeha, pokušaja, neuspeha i ovakvih i onakvih. Konačno sam osvojila zlatnu medalju i skočila novi lični rekord, to je najlepši dosanjani san. Ne znam da li sam u životu toliko plakala. Van sebe sam i ponosna. Ovo je potvrda da iskustvo jeste moj najveći saveznik. Nisam imala sumnju da li sam spremna za to. Samo sam čekala da se sve poklopi jedno sa drugim,“ rekla je Ivana.

Najbolji skok je ostvarila u petoj seriji.

“Celo takmičenje sam psovala jer sam se trudila da ne ponavljam greške koje sam uporno ponavljala. I pored toga sam uspela ono što smo zacrtali i nemam reči,“ kaže Ivana.

Bonus video:

4 Komentara

    Mnogo sam ponosna na nju! Samo neka nastavi tako!

    10 godina je čekala da osvoji medalju na SP

    Posle sveg truda i velikih odricanja,uspona i padova,velicanstveni skok,najbolji u karijeri i njen licni rekord i zlatna medalja u Budimpesti….Velicanstveno!!!!

    Ne moze ni sama da veruje da je opet napravila takav rezultat i da je došla do zlata

Postavi odgovor