Alkaras: Biti ispred Novaka je neverovatan osećaj

Španski teniser Karlos Alkaras je izneo utiske posle pobede nad Danilom Medvedovim u finalu Indijan Velsa. On je tako došao do osmog trofeja.

Alkaras se vratio na vrh ATP liste nakon što je osvojio trofej na Indijan Velsu.

“Sjajan je osećaj, za mene je to opet ostvarenje sna. Biti ispred velikih igrača poput Novaka za mene je neverovatno osećanje. Novak je jedan od najboljih na svetu, to je očigledno. Uvek kažem da moraš da pobediš najbolje ako želiš da budeš najbolji. Zaista sam želeo da igram protiv Novaka opet. Nedostaje nam na Turu i nadam se da će se brzo vratiti”, rekao je Alkaras.

On je istakao da se oslobodio pritiska, koji je ranije imao.

“Ne mislim da se moja igra mnogo popravila od prošle godine, ali ono u čemu sam napredovao jeste da se izborim sa pritiskom i da igram opušteno. To je najvažniije. Zato sam sam sada prikazao sjajan nivo“, rekao je španski teniser i dodao:

“Ne sumnjam u svoje udarce i osećam se komforno na terenu. Zato i igram dobro – kada promašim, nema veze. Nije me briga. Pokušavam da svakom udarcu pristupim sto posto.”

Najbolje kvote za sve sportove samo na Meridianbet.rs

BONUS VIDEO:

3 Komentara

  Pitanje je da li bi doživeo da bude ispred Novaka da ga drugu sezonu u nizu ne sputavaju ali nema veze, nećemo da mu kvarimo trenutak. Neka uživa neće još dugo

  Odgovori

  Naravno da je važno kad pobedom zbaciš najboljeg sa prvog mesta, to će sad izuzetno podići snagu Alkarazu

  Odgovori

  Lepo je govorio o našem teniseru , momak je odličan ali mislim da još uvek nije dorastao Novaku

  Odgovori

Postavi odgovor