Karma je čudo: De Minor se prošle godine rugao Đokoviću, a sada se Novak igra sa njim (VIDEO)

Aleks De Minor se nalazi na pragu poraza, a razlog je i više nego jasan – igra protiv Novaka Đokovića.

Srpski teniser vodi sa 2:0 u setovima i igra fenomenalno u osmini finala Australijan opena, dok 23-godišnji igrač ne može da pruži nikakav otpor. Osim što juri desetu titulu u Melburnu, moguće da Novak ima dodatni motiv protiv Australijanca.

Naime, De Minor je prethodne sezone, kada je Đoković proživljavao torturu od strane australijskih vlasti, bio jedan od onih koji nisu stali na Novakovu stranu, već je otvoreno bio protiv Srbina.

Prilikom intervjua sa kolegom iz reprezentacije Džejmsom Dakvortom je komentarisao sudbinu koja je zadesila Đokovića i koji je dobio medicinsko izuzeće, ali na kraju nije uspeo da se takmiči u Melburnu, jer su vlasti iz Australije odlučili da deportuju našeg tenisera.

– Vidite, mislim da je veoma interesantno. To je sve što ću da kažem – rekao je tada De Minor, jedva se suzdržavajući da ne prasne u smeh.

Ništa bolji nije bio ni Dakvort.

– Ne znam koji su kriterijumi za izuzeće, da u pitanju ne nezavisno telo. Morao je nekako da ispuni kriterijume. Ako ih je ispunio, trebalo bi da može da dođe – kazao je Dakvort, dok je De Minor smejući se dodao:

– To je veoma politički korektan odgovor.

Bonus video:

2 Komentara

    Verujem da se sad kaje zbog svega rešenog ili ne rečenog

    Karma je cudo ..godinu dana posle Novak mu je održao lekciju tenisa a i ponasanja mislim da takve stvari više neće raditi

Postavi odgovor