Novakova poruka publici: Igrao sam u mnogo težoj atmosferi, ne možete mi ništa!

Izuzetno interesantan intervju dao je Novak Đoković posle pobede nad Holgerom Runeom.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 6.000 FREEBET!

Rutinski je eliminisao Danca i po 7. uzastopni put stigao do četvrtfinala na Vimbldonu, a u izjavi posle meča istakao je da je bio zadovoljan načinom na koji je igrao.

“Veoma sam zadovoljan. Ne verujem da je Holger igrao ni blizu svoj najbolji tenis. Imao je težak početak, izgubio prvih 12 poena, to je mentalno uticalo na njega. Nije lako igrati ovde, ritisak se podiže iz gema u gem. Što se mene tiče, mislio da sam radio stvari na pravi način, bio čvrst, spašavao brejk lopte. Stvari su mogle da budu drugačije da nisam zadvršio posao u svojim servis gemovima, veoma sam zadovoljan što sam prošao u tri seta”.

Prešao je zatim na temu navijača koji su izuzetno glasno podržavali Holgera tokom meča, neretko prelazeći granicu dobrog ukusa.

“Pa svim navijačima koji imaju poštovanje, oni koji su ostali ovde njima čestitam iz dubine duše. Svima koji su odabrali da ne pokažu poštovanje igraču, odnosno meni – imajte lepo veče”, rekao je Novak aludirajući na povike podrške Runeu (“Ru”).

“Ne, ne to ne prihvatam. Znam da su navijali za Runea, ali to je izgovor za “Bu”. Znam sve trikove, veoma dugo sam na Turu, znam kako stvari funckionišu, fokusiram se na jude koji imaju poštovanje, na one koji plate karte i vole tenis, cene igrače i napore koje igrači daju. Igrao sam u mnogo težim okruženjima, ništa mi ne možete”.

Dotakao se i svog narednog rivala, Aleksa de Minora.

“Igrao sam sa Aleksom nekoliko puta na različitim podlogama. Mislim da će ovo biti prvi put na travi. On je jedan od najbržih, ako ne i najbrži na Turu. Moraću mnogo da trčim. To je okej, volim da trčim”, zaključuje Đoković.

Bonus video:

2 Komentara

    Navikao je Novak na neprijatne navijače koji pokušavaju da ga ometaju dok igra, ništa novo.

    Čitaču karijeru to rade a on sve jaci ne kontaju da nema ništa jače od Srbskog inata , Novak je tu najjači zato ova pobeda ima još vecu draz

Postavi odgovor