Rune: Kažu da sam arogantan, ali bi bilo dosadno da sam drugačiji

Holger Rune je skrenuo dosta dosta pažnje na sebe od kako je stupio na tenisku scenu. Mladi danski teniser probio se među deset najboljih, trenutno je na osmom mestu, ali time se ne zadovoljava.

Nedavno je mladi teniser imao i problema sa Stenom Vavrinkom, koji je rekao kako Rune “gradi lošu reputaciju u svlačionici”, ali na te reči, on se ne obazire previše.

“Kažu da sam arogantan. Nisam, samo sam strastven u vezi toga što radim. Nekad sam previše bučan kad pravim greške, ali to je zbog mog neiskustva i godina i pokušavam sve to da ispravim. Želim da pobedim, ali i da prikažem dobru igru. Mislim da je jako pozitivno što imamo tu varijaciju karaktera inače bi sve bilo vrlo dosadno”, smatra Rune.

U intervjuu za “Gazeta delo Sport”, Holger je rekao da mu se dopadaju reči Nika Kirjosa, koji je stao na njegovu stranu.

“Nik je jak, dopada mi se to što je rekao. Više od svega, da ikako mogu, voleo bih da imam servis poput njegovog”, priznao je.

Oktrio je Rune je njegova majka Elize najvažnija za njegov uspon.

“Ona je ključna osoba u mom životu. Slepo joj verujem i pratim sve što mi govori, posebno što me ohrabruje da prikažem tu strast na terenu. Niko me ne zna bolje od nje, koga drugog da slušam?”

Meridian ima najbolje kvote

Holger Rune istakao je da veruje da će se u budućnosti naći među prva tri tenisera sveta, zajedno sa Karlosom Alkarasom i Janikom Sinerom.

“Teško pitanje, ali znam odgovor. Nadam se da ću je biti jedan od te trojice. Tu će biti i Alkaras, koji je već pokazao šta zna osvajanjem grend slema i onda i Janik Siner. On ima sjajne radne navike. Deluje da je na Turu čitavu večnost a ima samo 21 godinu i svaki put kad izađe na teren pokaže da je napredovao”, zaključio je Rune.

Rune je u Majamiju savladaoArgentinca Dijega Švarcmana (6:4, 6:2) i zakazao duel sa Tejlorom Fricom u osmini finala.

Bonus video:

5 Komentara

  Ne krije on to ,takav je tip mislim da nije los momak ni malo ima težak karakter i pun je sebe sli to je jednostavno on ili ga volite ili ne

  Odgovori

  Ja se ne secam da su skandinavci imali nekog ozbiljnog tenisera osim Svedakog Soderlinga. Ovo je drugi veliki igrač. Odlican danac.

  Odgovori

  Vidim ovog igrača u buducnosti u top 3.Ovo je igrač koji će da obelezi jednu tenisku epohu.

  Odgovori

  Igrač koji je mnogo napredovao. Igrač koji će sve vise i vise da napreduje na rang listi.

  Odgovori

  To su te mlade generacije igrača. Drski, bezobrazni ali u sportskom smislu. Zato prave tako dobre rezultate.

  Odgovori

Postavi odgovor