Ivanišević o raspravi sa Novakom: Može da mi kaže šta god želi, ali mora da pobedi

Novak Đoković je savladao Stefanosa Cicipasa u finalu Austrlijan opena i stigao do svoje 22. Grend slem titule.

Cicipas je pružio solidan otpor srpskom teniser i meč nije prošao bez snažnih emocija. Tako je u naletu istih, Novak u jednom trenutku ušao u žestoku raspravu sa svojim trenerom, Goranom Ivaniševićem.

Posle meča Đoković je potrčao u zagrljaj svom treneru, ali je hrvatske novinare i dalje zanimalo zašto se on tako ponaša. Ivanišević je mirno odgovorio i ostavio kritičarire bez željene senzacije.

– On se uvek izvinjava nakon mečeva i govori kako je težak za saradnju. Je li to istina i na šta on misli time? Imate li kakvih anegdota? – glasilo je pitanje.

– Pričali smo o tome toliko puta, ne smeta mi, rekao sam mu da mi može reći šta god želi… Ali, mora da pobedi, inače imamo problem. Tako da, dok pobeđuje, dobro je – rekao je Goran.

Dodao je i da uprkos prošloj godini koja nije bila laka, Đoković je ostao isti.

– Kad ste trener, ako ste fudbalski trener, trener Real Madrida, morate biti pod pritiskom. Izgubiš meč ili dva, otpušten si, znate… U njegovom teniskom životu je lepo biti u finalu, ali na kraju morate pobediti. Samo se grend slem računa, samo rekord, ali je dobar izazov i već sam se navikao. Četiri godine sam tu u timu i okej je, navikao sam se – zaključio je na kraju trener srpskog tenisera.

Pročitajte još: Emotivna ispovest Đokovića: “Rastao sam u Srbiji čekajući u redu za hleb i mleko svakog jutra…” (VIDEO)