Rumun omalovažava Đokovićev uspeh: "Nadalovih 14 na RG teže nego Novakovih 23"

Novak Đoković je u Parizu osvojio Rolan Garos, što je njegov 23. Grend slem titula u karijeri čime je ispisao istoriju tenisa.

Ilie Nastase, bivši rumunski teniser nije impresioniran Novakovim podvigom i smatra da ga to ne razdvaja od Rafaela Nadala.

“Ne mislim da je to lična borba između njega i Nadala. Ne vidim tu stvar. To se desilo, zar ne? Moglo je da bude i obrnuto, da Nadal ima 23 titule. Obojica su tu, blizu jedan drugom. Đokoviću je to bitno, ali mislim da Nadal nije ljubomoran na to”, rekao je Nastase u razgovoru za rumunske medije.

Ne samo to, nego dvostruki Grend slem šampion smarta da je Nadal zapravo napravio veći podvig u karijeri.

“Neko drugi treba da bude ljubomoran na Nadala. To što je 14 puta uzeo Rolan Garos. To je teže od Đokovićevih 23 GS. Samo da znate, pobediti na šljaci 14 puta na RG? Mislim da se neće roditi igrač koji može to da uradi”, zaključio je Nastase.

EKSKLUZIVNO – registruj se i osvoji do 120.000 RSD bonusa na uplatu prvog depozita

Ovo nije prvi put da Nastase javno istupa protiv Đokovića, pa se tako svi sećaju 2020. godine kada je kritikovao najboljeg tenisera sveta zbog organizovanja “Adrija tur” turnira u Zadru i Beogradu tokom pandemije.

“Novak je jako dobro znao koji rizik preuzima s organizacijom takvog turnira. Mislio je da su svi glupi, a samo on pametan i eto što se dogodilo”, rekao je Nastase tom prilikom.

Bonus video:

4 Komentara

    Ma budala koja će da nadje hiljadu izgovora zašto Nivak nije najbolji

    Ko ne voli Novaka i ne želi da uvaži njegove uspehe taj to nikad neće ni prihvatiti

    Pa jeste sad njegovi trofeji vrede više naravno ,uvek će se neko naci da se pravi pametan i da izmišlja nove teorije

Postavi odgovor