Malo mu je potrebno... Kirjos vređao Đokovića žargonskim izrazom

Nije puno bilo potrebnu Niku Kirjosu, jednom od najkontroverznijih tenisera današnjice da pronađe razlog da još jednom uvredi Novaka Đokovića.

Srpski teniser koji je ovog ponedeljka dodatno prišao rekordu Rodžera Federera, zatražio je određene uslove za njega i ostale tenisere koji su stigli u Australiju.

Takav predlog je odbijen, ali to ne znači da Kirjos može, a da ne prokomentariše.

On je komentarisao jedan video prilog o Novakovoj ideji, a tom prilikom je upotrebio reč koju u Australiji koriste kao žargon, a u prevodu, poručio je: ‘Đoković je budala‘.

Ništa što nismo mogli da očekujemo od Nika, koji je 2020. godine odlučio da propusti nastavak sezone, ali i da preskoči početak 2021.

NOVAK IZ “ZATVORA”: Oslobodite nas! (VIDEO)

Obavezno pogledajte: Nenad Peruničić: I dalje smo uljuljkani u priči da smo rukometna velesila | MOJ UGAO #08

11 Komentara

  Nije fer prema drugim učesnicima, Bernard Tomić ima najbolje uslove u karantinu jedino što verovatno za razliko od kolega vežba za neku drugu ulogu, možda ga uskoro vidimo kao glavnog aktera u nekom filmu za odrasle 😀

  On nesto vredja a pored sebe ima plastikanerku…sam dokaz da je povrsan i nesiguran.

  Njego ego jedino moze da vredja,jedino to i moze da kaze za osobu koja je bolja od njega.

  Koja budaletina od coveka.. Da ima m… a, ucestvovao bi na AO i suocio se sa Noletom. Ovako se krije iza novinara i jedina budala ispada on. Treba ga diskvalifokovati za ceo zivot, pa nek onda komentarise koliko hoce

  Dodji ti na teren da te oduci Nole od tenisa pa ces manje da pricas!

  hahahah kako kad nije jos dostigao Noletov nivo.

  Ko jos slusa ovog pavijana ne razumem?!

  Klasičan Indijanac koni nista drugo i ne zna nego da vredja ,to govori o njemu kakav je

  Time je Kirjos po ko zna koji put govorio o samom sebi i pokazao kakav je covek!!!

  Momak nema trunku poštovanja prema Noletu. Baš bih vole da se susretnu na AO i da mu Nole dozvoli da uzme maksimum 1-2 gemova po setu.

  pa sta reci za indijanca,bas sam se zabrinuo za njega,dugo ga nije bilo da izjavi nesto,i evo ga kao skocko iz kutije javio se,inaravno kao sto se i ocekivalo od njega nista lepo i normalno da se cuje

Postavi odgovor