Đoković nije odustao od ovog turnira

Trener svetskog broja jedan Novaka Đokovića, Goran Ivanišević izjavio je za Sportklub da najbolji srpski teniser nije odustao od učešća na turniru u Majamiju.

Đoković, koji je jedan od najistaknutijih sportista nevakcinisanih protiv virusa kovid 19, prošlog meseca je podneo zahtev vladi SAD za specijalnu dozvolu da igra na ATP Masters turnirima u Indijan Velsu i Majamiju.

Za Indijan Vels dozvolu nije dobio, dok se još uvek čeka odluka američkih vlasti za turnir u Majamiju.

“Nije se odustalo od Majamija. To je njemu u glavi, želi da igra. Ja bih voleo da ga puste, bilo bi to dobro i za njega i za tenis, ali nije smak sveta i ako ga ne puste. Glavno je da ćemo znati brzo, pa da možemo da napravimo plan. Tehnički, ne znam koliko je to najbolje rešenje za pripremu na šljaci, mada je on osvajao Monte Karlo i kada je igrao u Indijan Velsu i Majamiju. Sve zavisi od Novaka, ako je spreman u glavi i ako je u režimu rada fajtera, kao u Australiji, onda je sve moguće“, izjavio je Ivanišević.

Najbolje kvote za sve sportove samo na Meridianbet.rs

Bonus video:

5 Komentara

    Možda mu Bajden ovog puta dozvoli da kroči na tlo SAD ako uspe da se seti šta to beše tenis

    Ima nade za Majami ali ne verujem s obzirom da mu nisu dozvolili učešće na Indijan Velsu

    Nije strašno i ako ne bude igrao, igraće sledeće godine

    Ne znam zašto se uporno trude kad svaka američka država mora da se povinuje federalnom zakonu a po njemu nevakcinisani ne smeju kročiti nogom na tlo Amerike

    Ne verujem da će mu izaći u susret zacrtali su ocigledno da ga sabotiraju dokle god mogu

Postavi odgovor