"Novak Đoković je najbolji svih vremena, kraj diskusije"

Patrik Muratoglu, jedan od najpoznatijih trenera u svetu tenisa, oglasio se povodom “GOAT” konverazcije i svoj glas dao Novaku Đokoviću.

Srpski teniser nastavlja da ređa titule. Poslednja u nizu bila je sa Rolan Garosa za 23. Grend slem titulu u svojoj karijeri.

Samim tim postao je igrač sa najviše titula na najvećim turnirima, a upravo je ovaj podatak glavni u raspravi za najboljeg svih vremena prema mišljenju čuvenog trenera.

“Jedino merilo ko je najbolji su titule. Novak Đoković je pobeđivao i Nadala i Federera na svim Grend slem turnirima. Osvojio je 23 najveće titule, takođe ima najviše turnira masters serije – 38, ima šest završnih Mastera i ubedljivo najviše nedelja kao broj 1 na svetskoj listi. Ono što impresionira kod Novaka je to, što i sa 36 godina ima mogućnost da osvaja najveće titule. Kraj diskusije”, poručio je Muratoglu.

EKSKLUZIVNO – registruj se i osvoji do 120.000 RSD bonusa na uplatu prvog depozita

Kako dalje navodi, smatra da su priče o lepoti igre besmislene.

“Tačno je da možda Novakov tenis nije najlepši za oko, tačno je da nije ni najvoljeniji. Međutim, to su subjektivne ocene. Objektivno, on je najbolji teniser, koji je ikada držao reket“, zaključio je Muratoglu.

BONUS VIDEO:

6 Komentara

    Sad i oni sto nisu hteli da priznaju Morace posle svega

    Jednog dana će neko morati da se oglasi i da kaže ko ima šanse da bude proglašen GOAT teniserom

    Jasno je ko će definitivno i zvanično biti GOAT, pogotovo kad dodatno popravi brojke sa GS i Masters titulam

    Definitivno je stvar u tome da treba jasno definisati šta su tačno kriterijumo za GOAT-a, ako su to trofeji – Novak čekiran, ako su to nedelje na vrhu ATP liste – Novak čekiran, čak mislim da bi u skoro svim tim statističkim kriterijumima bio čekiran!

    Polako ali sigurno se povecava broj pozitivno orijentisanih prema nasem Novaku,posle svih debata i polemika,vise nemaju kud,nego da priznaju da je najbolji teniser svih vremena!!!!!

Postavi odgovor