ĐOKOVIĆ NE IDE U PRITVOR: Advokati pripremaju žalbu, razgovor sa Ministarstvom već u subotu!

Srpski teniser, Novak Đoković, i dalje se nalazi u velikom problemu, jer je posle nekoliko dana neizvesnosti, ministar za imigraciona prava ipak odlučio da mu ukine vizu.

Đoković će obaviti u subotu razgovor sa zvaničnicima Ministarstva za imigracije u Vladi Australije, prenosi portal „Ejdž“.

Bitno je naglasiti da Đoković neće biti u pritvoru dok se ne donese pravna odluka i ne bude poznato kako će se situacija razviti.

Trenutno se obavljaju razgovori na relaciji Đokovićev pravi tim – australijska vlada.

Australijski mediji navode da je Đokovićevim advokatima vest o tome da će ministar Hok poništiti vizu saopštena 20 minuta pre zvanične objave.

Australijski novinar Pol Sakal prenosi da, ukoliko se Đokovićeva strana bude žalila na ovu odluku, njegovi advokati će zahtevati suđenje koje će se direktno prenositi, kao i skraćene rokove za pisane podneske i verbalne dokaze.

Plan Đokovićevog tima je da suđenje bude gotovo do nedelje, kako bi u slučaju eventualne pobede Đoković mogao da nastupi u ponedeljak u prvom kolu AO, gde će mu protivnik biti Miomir Kecmanović.

Eksperti tvrde da bi Novak imao šanse i sa novom žalbom, ali ostaje pitanje zašto se čekalo nekoliko dana da bi se odluka Suda poništila.

NOVI ŠOK U MELBURNU: Đokoviću ukinuta viza!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: DA LI NAJSTARIJI TIM NA SVETU MOZE DA OPSTANE U PREMIJER LIGI? – FIFA 22 EXPERIMENTI @Beki

 

7 Komentara

  Znao sam,ne moze proci tako lako,moraju da ga izmuce za sve pare

  Drzavu je tesko dobiti…Ali neka se bore do kraja,predaja nije opcija…

  Istina,mada on ina veliku podrsku,mozda ipak bude lakse.

  Kad ide nek ide do kraja , nema predaje neće biti po njihovom

  Kao I uvek ali za sve postoji razlog.

  Dobar je plan Noletovih advokata ali na žalost slabo se pitaju u celom slučaju.

  Čudi me da je Ministar pristao na razgovor u subotu, realnije bi mi bilo da je i to prolongirao kako bi Novaka stavio u još težu poziciju.

Postavi odgovor