Novak: Crvena zvezda ima posebno mesto u mom srcu

Teniski klub Crvena zvezda obeležio je 20 godina od prve titule Novaka Đokovića koju je osvajač rekordna 23 grend slema, osvojio na terenima crveno-belih na Karaburmi.

Tim povodom upriličen je turnir nekih budućih teniskih zvezda, a prisutnima se putem video linka obratio i najbolji svetski teniser.

“Želim svim mladim teniserkama i teniserima da se dobro zabave, da se raduju, da se vesele, da se druže i naravno da daju sve od sebe na terenu. Da uživaju u igri, jer tenis je igra u pogotovo u tom uzrastu morate da uživate sa osmehom na licu. Da budete što aktivniji, jer je to zdrav život”, rekao je Novak.

Održan je turnir na terenima na Karaburmi, na susret dve škole tenisa, Zvzdine i Novakove upravo tamo, gde je Đoković pre dve decenije osetio prvu slast trijumfa.

“Pozdravljam i podržavam svaku vrstu takmičenja, za decu svih uzrasta na nacionalnom nivou. Teniski klub Crvena zvezda ima posebno mesto u mom srcu. Tu sam osvojio prvi profesionalni turnir, daleke 2003. godine i jako me raduje što se i posle 20 godina u istom klubu održavaju turniri za različite uzraste”, zaključio je Đoković.

Najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, od 3. jula očekuje takmičenje na Vimbldonu.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

BONUS VIDEO:

4 Komentara

    Ja sam mislio da on ne navija ni za koji klub posebno a lepo je što je putem video linka se obratio novim mladim nadama tenisa

    Naravno da ovo ima posebno mesto u njegovom srcu jer to obeležava njegovih 20 godina profesionalne karijere!

    Upravo mu je Zvezda jedina “mrlja” u životu

    Nole je jedan od milona nas za koje “Crvena zvezda ima posebno mesto u srcu”

Postavi odgovor