Potvrđeno da je Đoković igrao povređen na AO

Novak Đoković je osvojio 10. titulu na Australijan openu, što mu je 22. Grend slem u karijeri, a kako je i sam istakao, ovo mu je najznačajnija od svih, s obzirom na okolnosti.

Došao je povređen srpski teniser na turnir, mučio se i tokom njega, a pojavom doktorke Marijane Kovačević je uspeo da se oporavi, što se videlo protiv De Minora, pa sve do kraja.

Počelo je da se sumnja u Novakovu povredu, što je uvredilo Đokovića i rekao je da će zbog svega izneti snimke u javnost koji sve dokazuju.

Ipak, pre njega istinu je izneo direktor Australijan opena Kreg Tajli, koji je rekao novinarima da je Novak imao pukotinu od tri centimetra u zadnjoj loži.

“Mnogi izazovi su oko Novaka zbog toga što dobija lošu reputaciju. Ali, na kraju krajeva, mislim da niko ne može da dovede u pitanje njegov atletizam.”

“Imao je pukotinu od tri centimetara u zadnjoj loži. Apsolutno, video sam snimke, doktori će reći istinuBilo je mnogo spekulacija o tome da li je istina ili nije, teško je poverovati da neko može tako nešto da radi sa ovom vrstom povreda. On je neverovatan, osio se sa tim ekstremno profesionalno”, rekao je Tajli.

Nastavio je sa hvalospevima na račun Đokovića.

“On je toliko fokusiran na to što radi, svaki minut svakog dana. To što jede, šta pije, šta radi i kako radi. Nema slomova, ni mentalnog, ni u bilo čemu što radi. Prošao je kroz mnogo toga da bi osvojio 10 Australijan opena i mislim da se to nikada neće ponoviti. Tokom poslednjih 15 godina, a on mi kaže da je to 14 godina, jer je propustio prošlu, to je izvanredno dostignuće.”

Bonus video:

3 Komentara

  Drago mi je što je ovaj čovek izneo istinu o Novaku, sad još i lekari da kažu svoje i da Novaka ostave na miru više

  Odgovori

  Svaka njemu cast kako je sa tim povredama sve izdrzao,svi smo to znali,a oni koji nisu zeleli u to da veruju,sigurno i dalje ne veruju!!!

  Odgovori

  Za sve one koji su sumnjali i one koji su želeli da sumnjaju nije Novak Nadal pa da se naci tome

  Odgovori

Postavi odgovor