Rubljov: Novak ne gubi na grend slemovima, to je ono najteže

Ruski teniser Andrej Rubljov je nakon pobede nad Aleksandrom Bublikom govorio i o potencijalno novom duelu sa Novakom Đokovićem.

“Ako bude Novak… Novak je jedan od najboljih na travi, igrač koji u poslednjih nekoliko godina skoro i da ne gubi na ovoj podlozi. U tom slučaju, nemam ništa da kažem. Samo ću izaći tamo da probam da se borim, da odradim svoj deo posla”, rekao je Rubljov i dodao:

“Da budem iskren, ne mislim mnogo o istoriji. On zna da je jedan od najboljih igrača ikada, pogotovo ovde na Vimbldonu, na ovom terenu. Zašto je potrebno da razmišljam o njegovim uspesima. Ja kao ja, moram da razmišljam o sebi. Ako Novak bude razmišljao o tome da sam izgubio sva svoja četvrtfinala, neka razmišlja.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Šta je najteže kada se igra protiv Novaka?

“Pa on je jedan od najboljih. Ne gubi uopšte ove godine, pogotovo na Grend slemovima. Sve Slemove koje je igrao je i osvojio. To je ono najteže.

“Igra? Ima dobru igru jer dobro trči. Zna kako iskoristi brzinu. Nekada mu sama ta misao da je preteško igrati protiv njega pomaže. Koristi tu brzinu i ne pravi gršeke. Na kraju, često vas tera na još jedan potez i grešku. Dobro servira. Šta više, predobro, u svim pravcima, blizu linije. Veliki su mu procenti prvog servisa, teško je napraviti brejk. Onda, ritern radi na svakoj lopti, morate da igrate svoju najbolju igru i da se nadate”, zaključio je Rubljov.

Duel Rubljova i pobednika meča Đoković/Hurkač igraće se u utorak.

Bonus video:

2 Komentara

    Ako se ne varam Rubljov ima samo jednu pobedu protiv Novaka koji ga je kao pravi domaćin pustio da slavi Beogradu

    Sasvim realno prica Rubljov,sa Noletom se tesko izlazi na kraj na travnatoj podlozi!!!!

Postavi odgovor