Srđan Đoković najavio penzionisanje Novaka

Srđan Đoković, otac Novaka, najavio je penzionisanje najboljeg tenisera svih vremena.

Naime, u dokumentarjom serijalu “NOVAK – neispričane priče” u produkciji “Sportala” u sedmoj epizodi pod nazivom “Porodica“, otac najboljeg tenisera u istoriji istakao je da je izvesno da će njegov sin ubrzo završiti karijeru, i da on smatra da je već trebalo da prestane da se bavi ovim sportom.

“Da neki mladi, drugi zauzmu svoje mesto, pa da on polako… Ne da je kraj, ali za jedno godinu i po dana… Moja je želja kao oca, odnosno ja sam mislio da odavno treba da prestane da se bavi ovim strašno teškim poslom. Ovo nije sport, ovo je strašno težak posao, u svakom pogledu i fizički i psihički. Jer on od života ima i dalje vrlo malo jer je on maksimalno posvećen ovom poslu, evo već 30 godina i ne odustaje od toga ni makac”,  rekao je Srđan u dokumentarcu Sportala.

Šta mislite kada će Novak staviti tačku na profesionalnu karijeri?

Kompletnu izjavu Srđana Đokovića vezanu za kraj karijere Novaka možete pogledati u video snimku na kraju vesti.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Bonus video: 

3 Komentara

    U pravu je Novakov otac,Srdjan,ovo je rudarski posao,i nista mu ne ostaje da malo uziva u zivotu!!!Ali jos je gladan uspeha i treba to kod Novaka postovati,da igra dokle god u tome uziva!!!!

    Svi smo svesni da mu se bliži penzija ali se nadamo da će barem još 4 godine dominirati na turu

Postavi odgovor