KOLIKO ZVEREV NEMA SREĆE: Nemac se vratio nakon užasa u Parizu ali novi peh znači i kraj sezone!

Malerozna sezona Aleksandra Zvereva se nastavlja. Nakon pauze zbog povrede na Rolan Garosu, Nemac se vratio ali novi problem najverovatnije značid a je ova godina za njega završena.

Zverev je trebalo da se vrati na teren ove nedelje nakon tri meseca pauze zbog povrede, ali to se nije desilo jer Nemac ima problema sa koštanom edemom, tj akumulacijom tečnosti u kostima kao posledica prethodnih povreda kostiju.

Njemu sada sledi nova pauza, a po sopstvenom priznanju čak ni Zverev ne zna koliko dugo će ona trajati…

Razočaran sam što ću propustiti ovde da igram, jer mi je bio veliki cilj da igram u svom rodnom gradu i znam teren veoma dobro. Imam problem sa koštanim edemom koji mi uzrokuje velike bolove. Juče na treningu sam došao do momenta kada više nisam mogao da trčim ili hodam od bolova. Kasnije sam saznao da je reč o koštanoj edemi i da neću biti u mogućnosti da igram ovde. Nije pitanje koliko dana već nedelja ili verovatnije meseci će biti potrebno za oporavak – poručio je  Zverev.

Nemac se još uvek nada da će uspeti da se oporavi za Masters u Parizu koji kreće 30. oktobra, ali po trenutnoj situaciji nećemo ga gledati do kraja sezone.

Podsetimo, Zverev se povredio u polufinalu Rolan Garosa protiv Rafaela Nadala kada je neugodno pao krajem drugog seta. Tada je doživeo kidanje više ligamenata u noz. Deluje da je to i sve što ćemo videti od nejga ove godine.

TROICKI OPTIMISTA PRED DEJVIS KUP: Cilj nam je isti, momci su zaista sjajni!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: BAYERN vs. BARCELONA – FIFA 22 predictor ep.16 @Beki

4 Komentara

    Ubisega povrede već duže vreme nikako da dodje sebi bas je maler

    Bolje da Zverev da sebi vremena da ti otoci u kostima potpuno nestanu i da se tek posle toga vrati u igru

    Ne mogu da kažem da mi je drago što ima probleme sa povredama ali mi jeste drago što ga je stigla karma zbog Olge Šaripove

    Bas,bas veliki peh,samo da se oporavi bez posledica!Ovakve povrede nisu naivne!

Postavi odgovor