EKSKLUZIVNO: Evo kakva je atmosfera u Liverpulu pred meč! (VIDEO)

Crvena zvezda gostuje u Liverpulu u okviru trećeg kola Lige šampiona, a Meridian je naravno stigao i do Engleske, da bi vam preneo atmosferu sa ulica grada iz pabova, oko stadiona…

Iako je uvedena zabrana odlaska na gostovanje navijačima srpskog šampiona, to je jedino značilo da se na blagajnama kluba neće pojaviti karte za gostujuće navijače. Uprkos tome neki navijači iz Srbije stigli su u Liverpul, a mi smo ih intervjuisali!

U barovima se naravno celoga dana točilo pivo, a Skauzeri su se nadali da će Liverpul pobediti, te da će Mohamed Salah biti strelac za domaćina.  Naravno svi očekuju ubedljivu pobedu domaćina, ali nadamo se da neće biti u pravu.

Tu su bila i dva druga koja su zajedno stigla, a jedan će navijati za Liverpul, jedan za Zvezdu. Obojica su se nadala da će njihov tim pobediti. Bilo je reči i o brzini Milana Pavkova, Boaćiju, Srniću…

KLADI SE UŽIVO!

Bilo je i neodlučnih koji će navijati za domaćina u oba meča ova dva rivala, nekoliko navijača oba kluba. Atmosfera pred meč je bila prilično zabavna, a ne sumnjamo da će na “Enfildu” biti glasno.

U Liverpulu se već odigrao jedan meč ova dva kluba i to u omladiskoj Ligi šampiona. Tu je nažalost Liverpul preokrenuo i uzeo sva tri boda, ali su Joveljić, Gordić, Terzić i ostali juniori napravili odličan uvod za duel seniora.

Liverpul će svojim revolucionarnim presingom probati da napadne zadnju liniju Zvezde, ali ostaje da se vidi kako će se srpski šampion odupreti.

Postavi odgovor