Filip Stojković o Ligi Evrope, čarkama na derbiju, Joveljiću, Sumi... (VIDEO)

Gost naše Meridian UŽIVO emisije bio je Filip Stojković, desni bek Crvene zvezde. Sa jednim od najboljih igrača crveno-belih ove sezone pričali smo o uspesima u Ligi Evrope, tituli, derbiju, ali i nekim stvarima van fudbala.

On je istakao da je najveće pojačanje za sledeću sezonu to što je trener Vladan Milojević potpisao novi ugovor, a razgovarali smo i o nekim njegovim saigračima kojima ističe saradnja sa Zvezdom.

Drago mi je što je šef ostao i produžio ugovor, to je najveće pojačanje za Crvenu zvezdu. To se videlo i ove sezone. Što se tiče Damija (Le Taleka) i Miča (Donalda), sa Damijem se vode razgovori, a mislim da Mič sigurno odlazi“, ispričao nam je Stojković.

POGLEDAJ CELU EMISIJU SA FILIPOM STOJKOVIĆEM!

Govorio je o radu sa trenerom i tome kakva disciplina u odbrani vlada kod Vladana Milojevića. Ispričao nam je da je šef struke crveno-belih još na početku sezone obećao timu da će se plasirati u Ligu Evrope.

Kao najfascinantniju utakmicu iz ove sezone istakao je meč sa Krasnodarom na Marakani, a rekao je i da neće napuštati klub.

Imam ugovor još godinu dana sa Crvenom zvezdom. Kao što smo pričali i prethodne godine da ćemo ako osvojimo titulu svi ostati za kvalifikacije, tako će i biti“, najavio je tako desni bek Zvezde juriš na Ligu šampiona.

VERUJEŠ U CRVENU ZVEZDU? KLADI SE NA TO!

Mladi napadač Dejan Joveljić je dobio šansu u finišu sezone i protiv Spartaka iz Subotice je postigao dva gola. Njegov iskusniji kolega veruje da će se o Joveljiću još pričati.

Radi se o odličnom momku koji je pre svega skroman. Odličan je napadač, drago mi je što je dao dva pogotka koji će mu značiti za samopouzdanje i za narednu sezonu“, rekao nam je Filip.

Pri;ali smo sa njim i o incidentima na derbiju, kako onim sa njim i njegovim saigračem iz reprezentacije Jankovićem, ali i o sukobu Sume i Donalda. Filip Stojković nam je pričao i o Suminim kvalitetima, Dušanu Basti, Kafuu, ali i o tome koju pesmu naručuje u kafani.

KO OSVAJA LIGU EVROPE?

Postavi odgovor