Ove igre na meč Crvena zvezda - Liverpul naći ćeš samo u Meridianu!

Crvena zvezda posle poraza u Engleskoj dočekuje Liverpul na svom terenu i svi se nadaju da boljem rezultatu za crveno-bele u odnosu na prvi duel nekadašnjih šampiona Evrope.

Samo u Meridianu imaš prilku da iskoristiš najbolje kvote na 1 (14.00), 1X (4.65) i DNB 1 (6.50)! Poznati smo i po igrama kojih nema u drugim kladionicama, pa je opet tu ponuda naših duplih sigurica sa 10+ igara na kojima od dva tipa treba da “ubodeš” samo jedan.

NAJBOLJA PONUDA ZA OVAJ MEČ!

Tu je i najveća ponuda na broj golova – od 0-2 i 3+, preko svih kombinacija koje možeš da zamisliš  od 1-2 i 2-3 pa sve do 1-6 i 5-6! Tu je i klađenje na vreme prvog gola, a svi navijači Zvezde se nadaju da to neće biti do 10. ili 15. minuta kao u nekim ranijim mečevima u LŠ.

Kvota na GG je odlična, ali se mnogi nadaju da će ipak Crvena zvezda dati više golova. Kvota na to da Liverpul neće zatresti mrežu je 12, a na 1+ za Zvezdu je 1.95. Ako Zvezda da 2 gola kvota je 6.00, a ako postigne tri kvota je sjajnih 24!

Tu je i sasvim nova vrsta prelaza: daje prvi gol i kraj! Dakle kladiš se ko će prvi dati gol i ko će pobediti na meču pa tako 1-1 znači da Zvezda daje prvi gol i na kraju pobeđuje, a 1-2 je prvi gol Zvezde i pobeda Liveprula.

Tu je i ponuda za klađenje na crvene kartone i golove kao i na penale, a tu je i najbolji specijal za ovaj meč. U okviru njega možeš da se kladiš na nekoliko tačnih rezultata odjednom, da ukombinuješ opklade na Marina, Ebisilja, Bena i Boaćija, te da se kladiš na gol glavom na meču. Tu je čak i ponuda za GG glavom na meču!

POGLEDAJ SPECIJAL ZA OVAJ MEČ

Možeš da se kladiš na bukvalno bilo šta – od prvog kornera na meču, preko odnosa žutih kartona i golova, te do toga ko će postići drugi gol u utakmici.

Crvena zvezda dočekuje Liverpul u pravom fudbalskom spektaklu, a znate kome da se obratite za pravi kladioničarski spektakl. Pa naravno – Meridianu!

 

Postavi odgovor