Italijanski tužilac potvrdio: Trojica javno optuženih igrača nisu pod istragom

Zatresao je italijansku javnost sinoć kontroverzni Fabricio Korona. Čovek, koji je sve samo ne pouzdan, je optužio fudbalere Rome Stefana el Šaravija, Lacija Nikolu Kasalea i Juventusa Federika Gatija da su takođe umešani u skandal oko klađenja.

Javno je na nacionalnoj televiziji RAI, Korona izneo optužbe tvrdeći da je od pouzdanog izvora saznao imena trojice (navodno od još desetina) fudbalera umešanih u priču oko nelegalnog klađenja.

Međutim, italijanski tužilac, čije ime nije objavljeno, je potvrdio da El Šaravi, Kasale i Gati nisu pod istragom zbog navedenih optužbi.

On je to izjavio za Skaj sport Italiju za koju je takođe rekao da je ranije javno optuženi Nikola Zalevski (od strane “novinara” Korone) takođe van radara pravosuđa.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Već smo vam pisali o liku i delu Korone koji je zbog ucena i ostalih krivičnih dela u Italiji osuđen na 13 godina i dva meseca zatvora i još uvek se volšebno nalazi na slobodi.

Ono što je sigurno je da se istraga protiv Fađolija, koji je za sada jedini osuđen, vodila još od kraja jula i početka avgusta.

Čak je fudbaler Juventusa tražio novac na zajam od Radua Dragušina čiji je agent potvrdio tu priču uz napomenu da Rumun nije imao pojma da mu Fađoli traži novac za klađenje.

“Radu nije kriv. Dragušin nije imao informacije za šta će novac Fađoliju koji mu je samo jednom tražio pozajmicu. Moj klijent je bio veoma tužan kada je čuo za probleme nekadašnjeg saigrača”, rekao je Florin Manea.

23098740874742
Foto: Guliver images

Kako je sam Fađoli istakao, upao je u dugove od čak 3.000.000 evra, a pojedini kriminalci su mu, u mafijaškom stilu, pretili da će mu slomiti noge ukoliko ne vrati novac.

Čeka se još šta će biti u slučaju Nikola Zaniola i Sandra Tonalija za kojeg je danas utvrđeno da se kladio na mečeve Milana dok je još uvek igrao za taj klub.

Navodno, uvek samo na pobedu roso-nera kako bi izbegao bilo kakve kontroverze, mada to povlači daleko veće kazne i već se u Italiji šuška da bi mogao da dobije zabranu bavljenja fudbalom od najmanje godinu dana.

Bonus video:

2 Komentara

    Svima je naneta sramota koji su javno optuzeni,i trebali bi da traze neku satisfakciju za nanetu veliku uvredu!

    Ne razumem potrebu da neko nekoga bez dokaza optuži za nešto, sad bi trebao da bude optužen za klevetu

Postavi odgovor