Spremite se! Milan Živadinović UŽIVO sa nama pred meč Srbije! Postavi mu pitanje!

Nastavljamo sa našim Mundijal specijalom! U prvoj emisiji pred početak prvenstva naš gost bio je Vlado Čapljić, a sada ćemo ugostiti nekadašnjeg selektora Jugoslavije! U pitanju je Milan Živadinović, a emisija je na programu u petak od 12 časova!

“Orlovi” svoj meč sa Švajcarskom igraju od 20 časova tog dana, pa ćemo sa nekadašnjim selektorom nacionalnog tima analizirati šanse Srbije da već u drugom duelu svoje grupe obezbedi prolaz dalje.

KLADI SE NA SRBIJU! KVOTA JE 3.20! 

Naravno da i ti možeš da učestvuješ u emisiji tako što ćeš postaviti pitanje na fejsbuk stranici Meridian sporta, kao i na tviter, fejsbuk i instagram stranicama Meridianbeta.

Posle pobede nad Kostarikom vlada veliko nestrpljenje pred ovaj meč, a mi smo pre Mundijala razgovarali sa gospodinom Živadinovićem o predstojećem Svetskom prvenstvu. Tada smo pričali o našoj grupi, Kostariki, Švajcarskoj, Brazilu, ali i o ostalim selekcijama.

Opet ćemo pretresti slične teme sa nekadašnjim selektorom Jugoslavije, te trenerom Crvene zvezde, Budućnosti, Rada, OFK Beograda, ali i selektorom Iraka, Mijanmara, Gane, Jemena…

Naravno da ćemo se dotaći i favorita za osvajanje, sjajnog otvaranja za domaćina Rusiju, samog doživljaja Svetskog prvenstva o čemu bi dosta toga mogao da nam kaže Živadinović, ali zna se šta će biti glavna tema.

Dočekajte meč Srbija – Švajcarska zajedno sa nama, uz analizu Milana Živadinovića! Petak od 12 časova!

Postavi odgovor