Alegri pobesneo na navijača: Nema ruganja igračima

Masimilijano Alegri, trener Juventusa, obračunao se sa navijačima tokom meča protiv Fiorentine na kom je “Stara dama” slavila sa 1:0.

Fudbaleri velikana iz Torina ne igraju na očekivanom nivou ni ove sezone.

Nakon svih skandala koji su bili prisutni van terena, ovo je donekle i razumljivo. Međutim, usled slabih partija našli su se na meti navijača.

Ovoga puta u odbranu svojih pulena stao je iskusni strateg koji je objasnio svoju reakciju po završetku duela.

„Oni su Juventusovi igrači i svi oni nam trebaju. Ne volim što ljudi dolaze na stadion da se rugaju nekom igraču. Oni nemaju poštovanja. Rugajte se kada smo loši, ali ne predamnom“, rekao je Alegri za DAZN posle utakmice.

Nakon duže pauze ponovo smo u napadu Juvea videli trio Vlahović – Di Marija – Kijeza koji je i pored minimalne pobede delovao jako dobro zajedno na terenu.

„Posle te presude, koja je došla posle poraza od Napolija, imali smo jaku reakciju protiv Atalante. Ali onda je došao udarac od Monce. Idemo meč po meč i sada smo na sedmom mestu. Važno je da ne mešamo bodove koje imamo sa onima koje smo ostvarili. To su različite stvari jer ako pomešamo ta dva onda ćemo uniziti ono što smo napravili“, dodao je trener Juventusa.

7 Komentara

  Navijači Juventusa su jako razočarani i to iskazuju na utakmicama i sve dok se Juventus ne popravi na tabeli oni neće prestati

  Teško je kontrolisati osećaje navijača u šta se uverio Alegri i njegov apel im ništa ne znači

  Dobro je i rekao i te ljude ne treba nazivati navijačima to su probizveti koji su zalutali na stadion

  I ovaj Alegri lupeta ozbiljno,sram ga bilo za ovu izjavu

  Navijaci su 100% u pravu,primaju bre milione ne mogu nikoga da pobede

  Sramota za navijace,umesto da bodre i podrzavaju klub u teskim vremenima oni im samo odmazu

Postavi odgovor