Alison: Napoli može da napravi čudo u LŠ

Alison Beker, golman Liverpula, osvrnuo se na sjajnu sezonu koju ima Napoli. Klub iz Napulja će sasvim izvesno osvojiti Skudeto, a Brazilac veruje da mogu da naprave iznenađenje u Ligi šampiona.

Jedan od najboljih golmana današnjice pomno prati dešavanja u svetu fudbala.

Ukoliko mislite da će Napoli osvojiti Ligu šampiona, Meridian vam nudi NAJVEĆU KVOTU – 4,25

Definitivno najprijatnije iznenađenje ove godine jeste ekipa Napolija koja je na dobrom putu da postane prvak Italije nakon višedecenijskog posta.

“Napoliju ide vrlo dobro. Igrali smo sa njima, izuzetno su jaki. Samouvereni su, imaju kvalitetne igrače. Lućiano Spaleti radi sjajan posao sa igračima. Mislim da imaju sve kvalitete koji im omogućavaju da napreduju. Mogu da osvoje Seriju A i ako ovako nastave mogu da naprave nešto veliko,“ rekao je Alison i nastavio:

„Osvajanje Lige šampiona važan je događaj. Potrebno je mnogo kvalitetnih igrača, ali to nije jedino bitno. Treba da imate samopouzdanje i sposobnost da budete muško na terenu. Napoli to ima. Pratim dešavanja u Italiji, volim tu zemlju”, zaključio je golman Liverpula.

Podsetimo, Alison je pre dolaska na “Enfild” branio boje Rome.

BONUS VIDEO:

2 Komentara

    Ovo je njihova sezona nisu prvi favoriti sli mogli bi svakako da iznenade Seria a je već osvojena ..sad se puca na ligu šampiona

    Odgovori

    Napoli je ove sezone odusevio sve,pa ce i rezultati u skladu sa tim biti i Skudeto i cudo u Ligi Sampiona!!!

    Odgovori

Postavi odgovor