Izraelci se pitaju: Da li će Zvezda isplatiti Bahara?

Nije uspelo. Delovalo je da će Barak Bahar dolaskom na Marakanu napraviti neku razliku u odnosu na prethodne godine, međutim, dogodio se fijasko.

Osvajanje svega jednog boda u Ligi šampiona i zaostatak za Partizanom, a uz neubedljivu igru i loša izdanja skupih pojačanja – raskid saradnje je jedna logična stvar.

Izraelski portal Sport5 tragom vesti o Baharovom napuštanju Beograda pišu o tome kakav će dogovor postići dve strane oko isplate novca predviđenom za otkaz.

Naime, Baharu je trogodišnji ugovor garantovao 1.2 miliona evra po sezoni, njegovim pomoćnicima Gaju Vizingeru i Gaju Franču po 300.000 i po pravilu bi Zvezda morala ceo ugovor da isplati.

U Izraelu se pitaju do kakvog će dogovora doći i koliko će klub novca potrošiti na raskid ugovora, a podsećaju i da je sam dolazak Bahara u Zvezdu koštao 500.000 evra, a 100.00 evra od boda protiv Jang Bojsa je otišlo u Haifu po dogovoru dve strane.

Kako će se ova situacija završiti, ostaje da se vidi…

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

BONUS VIDEO:

10 Komentara

  Ima nas bar 1000000 zvedasa u Srbiji daj mo svi po 10 evra da ih vise ne gledamo.

  Odgovori

  Kakav golman to je rupa samo se ne zna kakva dali vam… Ili šu pak nije važno rupa je rupa

  Odgovori

  A sta trazi Terza ili ko ga je vec doveo? Mislim da ceo paket treba da ide pa pa…

  Odgovori

  Jasno je da im Jevreji neće oprostiti ni evro

  Odgovori

  Zvezda mora da ispoštuje ugovor koji je ponudila Baharu i njegovom timu ako želi nekad u budućnosti da se takmiči u Evropi

  Odgovori

  Dovodeći ovakve kvazistručnjake i njihove pomoćnike pa onda pojačanja po njihovom nalogu i ispraznimo kasu klubova

  Odgovori

  Koliku je stetu napravio, koliko je zvezda izgubili para? Trebao bi on zvezdi da nadoknadi stetu, I za moje izgubljene zivce. Neka vodi sve koje je doveo.

  Odgovori

  Поред тренера ништа бољи није био ни голман који јесте нешто одбранио али примао је по 2 гола по утакмици што је лоше…..

  Odgovori

  Kakav golman to je rupa samo se ne zna kakva dali vam… Ili šu pak nije važno rupa je rupa

  Imali smo svakakve primere do sada videcemo da li će njega ispoštovati

  Odgovori

Postavi odgovor