Zašto Milan Borjan nije bio na golu Crvene zvezde?

Kada pogledamo gol Crvene zvezde, a ne vidimo Milana Borjana odmah postavljamo pitanje šta se desilo i zašto kapiten nije na svom mestu.

Drugi meč zaredom nije branio gol crveno-belih, što je začudilo navijače kluba sa Marakane. Sve je počelo u Sremskoj Mitrovici kada je Nikola Vasiljević u 72. minutu zamenio kapitena Zvezde.

Nakon toga je branio od prvog minuta protiv Napretka, a onda i protiv Mladosti GAT prethodne subote.

Zaslužio je mladi Vasiljević da dobije svojih pet minuta, jer je zaista dugo čekao priliku na golu Zvezde. 1353 dana je čekao na debitanski nastup, što dovoljno govorili koliko je bio strpljiv i kakvu je želju imao da nastupi u crveno-belom dresu.

Bilans na golu Zvezde mu nije sjajan, ali nije ni problemačtičan, pošto je je klub sa Marakane ostvario sve pboede kada je on bio na golu. Tri puta je vadio loptu iz mreže u dosadašenjem mandatu u Ljutice Bogdana.

Ipak, svima je jasno da će Borjan u najskorijem periodu biti ponovo među stativama.

Razlog zašto nije bio u startnoj postavi Zvezde protiv Mladosti je tehničke prirode.

Naime, pošto je bio sa reprezentacijom Kanade, pred Borjanom je bio dug put, a kako mu je let kasnio, nije uspeo da se vrati na vreme i zato je propustio subotnju utakmicu.

“Borjan nije fizički bio tu za utakmicu. Imao je problema sa konekcionim letovima”, rekao je trener Zvezde Miloš Milojević.

Meridian ima najbolje kvote

Bonus video:

3 Komentara

    Dešava se, ponekad se letovi otkazuju zbog lošeg vremena ili drugih nepredvidjenih okolnosti, srećom Zvezda ima zamenu kojoj je dobrodošlo vreme na terenu

    Važno je da se vratio, stići će on na vreme za najvažnije utakmice

    Imaju ubedljivu prednost mogu sebi dati lufta da brani i drugo golman ..zasluzio je

Postavi odgovor