Rimska zagonetka letnjeg transfera – Lotito čeka SMS

Lacio je slavio protiv Monce (2:0), a jedan od strelaca za nebesko-plave bio je Sergej Milinković Savić, koji je nakon meča govorio o pogotku i novom ugovoru.

“Konačno sam uspeo da postignem gol i zaista mi je nedostajao taj osećaj. Bilo je mnogo kritika i negativnih reči, sada će mi ovaj gol dati veliko samopouzdanje. Shvatam da poslednjih nekoliko meseci nisam mogao da uradim ono što se od mene očekuje. Bio je to težak period za mene, trudim se da napredujem svaki dan i treniram vredno, uključujući i slobodne udarce“, rekao je srpski reprezentativac.

Meridian ima najbolje kvote

Sergej je u Laciju već osam godina i pred izborom da li da produži ugovor, koji mu ističe za godinu dana, sa rimskim klubom ili promeni sredinu.

“Koncentrisan sam na teren, pomažem timu i ostvarujem naše ciljeve za sezonu. Ne želim da govorim o produženju ugovora, videćemo na kraju sezone“, istakao je Milinković Savić.

Lacio je drugi na tabeli Serije A sa 16 bodova manje od vodećeg Napolija.

Zašto Milan Borjan nije bio na golu Crvene zvezde?

BONUS VIDEO:

3 Komentara

    Pitanje je da li bi bolji klub od Lacija bio zainteresovan za njega jer je imao jedan loš period koji se sada završio nadamo se

    Mislim da je red da ode iz Lacija, možda ga to još malo probudi

    Mislim da će ostati i dalje u Laziu i ako mu istoče ugovor ovde će uvek biti glavni igrač

Postavi odgovor