Rivali iz Španije postaju saigrači u Al Nasru?

Fudbaleru Barselone Serhiju Busketsu na kraju tekuće sezone ističe ugovor sa španskim klubom, ali kako stvari stoje dobio je već primamljivu ponudu sa Bliskog istoka.

Trener Barselone i nekadašnji saigrač, Ćavi Ernandes insistira da iskusni fudbaler ostane na “Nou Kampu”, ali visoki vezista nije još uvek doneo odluku.

Španski “Mundo deportivo” objavio je da su predstavnici Al Nasra ponudili Busketsu dvogodišnji ugovor sa platom od 18 miliona evra po sezoni.

“Al Nasr je spreman da poveća ponudu Busketsu, pošto je cilj da u ligu stigne što više atraktivnih fudbalera pred kandidaturu Saudijske Arabije za organizaciju SP. Saudijska Arabija želi da sa Grčkom i Egiptom organizuje Mundijal 2030. godine. Buskets čeka ponudu Barselone pre nego što počne da razmišlja o drugim opcijama”, piše španski list.

Klub iz Rijada ne prestaje da privlači pažnju posle angažovanja Kristijana Ronalda, a sada pokušavaju da u svoje redove privole što veći broj atraktivnih fudbalera što bi moglo pozitivno da utiče na odluku FIFA-e u vezi kandidature Saudijske Arabije za domaćinstvo Svetskog prvenstva 2030. godine.

Buskets ima 34 godine, ponikao je u Barseloni, za prvi tim odigrao je 707 utakmica i postigao je 18 golova i osvojio 31 trofej.

Novi potres u svetskom fudbalu: Pokrenuta istraga protiv PSŽ-a!

 

2 Komentara

    Zašto da ne on bi tamo mogao dve sezone lagao a ugovor koji nude je odličan

    Al Nasr očigledno ima nameru da u Saudijskoj Arabiji naprvi klub koji bio bio pandan PSŽ-u istina sa nešto starijim igračima

Postavi odgovor