Trener Novog Pazara uoči gostovanja TSC-u: Idemo da igramo otvoreno, pa šta bude

Novi Pazar je u letnjem prelaznom roku angažovao nekoliko vrhunskih igrača, među kojima je svakako najzvučniji Adem Ljajić i pored početnog perioda adaptacije utisak je da tim Siniše Dobrašinovića igra sve bolje.

U prilog tome idu dve vezane pobede u domaćem šampionatu protiv Vojvodine i Čukaričkog.

Dobri rezultati doprineli su da igrači kluba kraj Jošanice počnu više da veruju u sopstevene mogućnosti i sa samopouzdanjem idu na megdan vicešampionu države (nedelja, 19 časova).

“Biće interesantno. Posle vezanih pobeda kući nad Vojvodinom i Čukaričkim, dobili smo na samopouzdanju pred gostovanje u Bačkoj Topoli. Moji momci su se uverili da svojim kvalitetom i zajedničkim radom mogu da dobiju bilo koga u ligi. Idemo da igramo otvoreno, pa šta bude”, rekao je Dobrašinović i dodao:

“Naravno, pita se domaćin. TSC ima kvalitetan tim i trenera. Kolega Žarko Lazetić već dugo radi tamo. Poštujem što im je kompletan igrački kadar iz Srbije, što nemaju strance. Tu su talentovani, ali i neki već formirani fudbaleri. Stvorili su ozbiljnu ekipu za Evropu”.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

On je ocenio da su poslednji nešto slabiji rezultati TSC u domaćem prvenstvu u posledica igranja na dva fronta.

“Naši klubovi još nisu navikli da igraju u ritmu koji im donosi tri utakmice sedmično. Velika je potrošnja na emotivnom i fizičkom planu. Da bi se sve to izdržalo, neophodan je dugačak roster”, kazao je Dobrašinović.

Bačkotopolčani su treći na tabeli sa 21 bodom, dok Novi Pazar ima pet bodova manje na sedmom mestu.

Babić pocrveneo, Spartak izgubio na gostovanju Fakelu (VIDEO)

BONUS VIDEO:

Postavi odgovor