FSS ZASEDAO ZBOG ZVEZDE I PIKSIJA: Očekujemo sankcije od strane disciplinskih organa!

Prethodnih dana čitali smo brojna saopštenja na relaciji Crvena zvezda – Partizan – Fudbalski savez Srbije, a povodom svega održana je i sednica u Kući fudbala.

Dragan Stojković Piksi našao se u centru pažnje, a tim povodom oglasio se i FSS.

– Povodom neprimerenih saopštenja i zlonamernih optužbi na račun Fudbalskog saveza, Sudijske komisije i selektora našeg najboljeg nacionalnog tima, Izvršni odbor FSS izražava punu podršku svim organima i pojedincima iz sistema Fudbalskog saveza Srbije. Na današnjoj Skupštini klubova Super i Prve lige zaključeno je da imamo dobro suđenje i uz podršku VAR-a regularno takmičenje. Od takve politike savez neće ni po koju cenu odustati. Zato, pozivamo klubove da poštuju propise i da se bore za bodove pošteno na terenu, a ne van njega.

Igraj za Katar – registruj se! 

IO izražava nepokolebljiv stav da se svi problemi rešavaju unutar institucija saveza, a ne saopštenjima i pritiscima. Opšti interes mora biti iznad pojedinačnog, naročito sada kada celokupan srpski fudbal doživljava preporod. U tom smislu IO očekuje najstrožije sankcije od strane disciplinskih organa i iniciraće dodatno pooštravanje disciplinskih mera za ovakvo ponašanje u skladu sa preporukama UEFA.

FSS duguje posebnu zahvalnost selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju i njegovim saradnicima za sve radosti i uspehe koje su nam podarili i učiniće sve da ih zaštiti od nedostojnih napada i omogući preko potrebni mir pred naredne utakmice – navodi se u saopštenju FSS-a.

ČELSI I DALJE U PROBLEMU: Zahtev za utakmicu bez publike povučen, ali Liga šampiona pod znakom pitanja!?

OBAVEZNO POGLEDAJTE: PRAVE PRIČE JAKIH ŽENA: Andrea Stojadinov EP02

 

5 Komentara

    Ne vidim da su nešto konkretno odlučili u vezi sa nemilim dešavanjima u koje je selektor uvučen od strane trećeg lica.

    Dakle opet nema konkretne informacije vec razvlace kao da je ne znam ni ja sta.

    Terza pljuje Piksija a on dao Zvezdi vise nego ste ce on ikada!

    Velike probleme imaju ,siguran sam da će biti svega tu još i da će mnogo toga izaći u javnost

    Ma stvarno kao da nemaju pametnija posla,pa se bave ovako necime i posle se cude sto dobijaju kazne.

Postavi odgovor