NOVA TURA, NOVA AVANTURA: Svi se smeju srpskom fudbalu, sprečimo blamažu

Nema mira u srpskom fudbalu.

Deluje da smo definitivno osuđeni na dešavanja koja skreću pažnju sa terena širom Srbije, a novi povod za to je saopštenje koje stiže iz Super lige.

Novi Pazar je u subotu kao domaćin pobedio fudbalere Mladosti iz Lučana i tako stigao do važnih bodova u borbi za opstanak u Super ligi Srbije.

A, nakon utakmice klub se oglasio tražeći da se sve utakmice igraju u istom terminu.

– Regularnost prvenstva već je dovedena u pitanje, a sa skandalima se nastavlja posle odluke da se, mimo dosadašnje prakse, kola igraju tokom dva dana. Osim u Srbiji, završnice ostalih evropskih liga igraju se u istim terminima. To ostavlja ozbiljnu sumnju da su ‘odabrani’ klubovi stavljeni u privilegovan položaj

Logično bi bilo da se sve utakmice igraju u subotu, u jedinstvenom terminu za sve klubove. Čitav fudbalski svet sa podsmehom prati dešavanja u našem fudbalu i najmanje što možemo da uradimo je da na ovaj način sprečimo dalju blamažu – navodi se u saopštenju koji je objavio Novi Pazar.

Do kraja sezone Pazarci će gostovati Metalcu sledeće subote, a potom dočekati Napredak 19. maja.

HEROJSKI I LIDERSKI! Sergeju polomljen nos u prvom, odbio da ne igra drugo poluvreme!

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Stefan Stojačić: Olimpijske igre su oduvek bile moj san! | SPORT FOKUS

3 Komentara

    Uspeli slabiji timovi da ostanu😆

    Ko bi rekao da se kod nas utakmice namestaju ,nemojte molim vas … blamiramo se mi već godinama zato nam je Fudbal tako jadan

    😂😂😂kod nas je i ovako sve jadno.

Postavi odgovor