Klop ne može da prežali: Pariz je bio najgori mogući izbor

Liverpul i Real Madrid sastatli su se u finalu Lige šampiona prošle sezone, španski klub je slavio u utakmici odigranoj u Parizu, a Jirgen Klop se osvrnuo na taj duel.

Meč je bio katastrofalno organizovan, utakmica je kasnila nekoliko minuta, ispred stadiona je bilo nereda, mnogi navijači Liverpula, iako sa kupljenom ulaznicom, nisu mogli da prisustvuju.

Meridian ima najbolje kvote

Menadžer engleskog kluba osvrnuo se na tu utakmicu uoči susreta sa Njukaslom.

“Ne mislim da bi Čeferin trebalo da podnese ostavku. Nisam siguran ko je doneo odluku da se igra tamo, da budem iskren. I ja sam šef nekim ljudima i u mnogim stvarima ne znam sve stopostotno. Dobijam informacije od različitih ljudi i tako donosim odluke. Što je bolja informacija, bolje su i odluke. Ne verujem da je Čeferin doneo odluku, ali je neko pogledao sva ta mesta i rekao koje je najbolje. Ne vidim da je on leteo iz Pariza za Rim ili Berlin i rekao, ovo nije tako dobro. Tu su drugi koji rade te stvari. Možda je neko od njih trebalo da pomisli da li ima boljeg posla na drugom mestu, stvarno ne znam”, rekao je Klop.

Nemački stručnjak smatra da je bilo mnogo boljih gradova za domaćinstvo finalne utakmice elitnog klupskog takmičenja.

“Tog dana to je bio najgori mogući izbor. Kratkoročno. To nije stadion na kom se igra svake nedelje, svake dve nedelje, kaao na mnogim velikim stadionima u Evropi. Ti veliki gradovi po Evropi su navikli na to iz različitih razloga. Moglo se i na Vembli, mada ne znam kada se tamo poslednji put igralo. Moglo se i u Berlin. Madrid, Bernabeu, oni su u fazi renoviranja, ali bila su dostupna druga mesta. Od početak sam mislio da Pariz nije dobra ideja, na drugom mestu bi se sve organizovalo daleko bolje”, zaključio je Klop.

Iliev hvali Jovića i preporučuje Fiorentini novog bisera Partizana

BONUS VIDEO: 

 

2 Komentara

    Sad ne vredi to komentarisati šta bi bilo kad bi bilo ..bilo pa prošlo po njih nije ispalo dobro očigledno

    Bilo pa prošlo, nema potrebe vraćati se na Pariz

Postavi odgovor