Koga briga za Nemanju Vidića

Nemanja Vidić nije bio na 169. večitom derbiju, iako je bilo onih koji su se potajno nadali da će bivši kapiten Crvene zvezde biti na stadionu “Rajko Mitić”.

Pred utakmicu na Marakani je bilo priča kako će navijači Zvezde i Partizana podržati Vidića u borbi za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, pozivali su pojedini na akciju preko društvenih mreža, ali je realnost lupila šamar svima onima koji su pomislili da je tako nešto moguće.

Umesto Vidićevog imena, jedno drugo je bilo u fokusu. U pitanju je Dragan Džajić, počasni predsednik Crvene zvezde koji je protivkandidat legendi Mančestera na predstojećim izborima.

Partizanove pristalice su bile brutalne prema Džaji, kome su posvetili transparent koji nije bio nimalo lep, dok su Delije odmah odgovorile i pružile ogromnu podršku trećoj Zvezdinoj zvezdi.

Vidić je tako ostao bez podrške Zvezdinih navijača, koji nisu napisali ni slovo o ovoj temi, uprkos tome što su poznati kao grupacija koja se često oglašava po sličnim pitanjima. Za razliku od Marakane, na mnogim stadionima širom Srbije se čulo skandiranje Vidić.

Meridian ima najbolje kvote

Bonus video:

4 Komentara

    Zvezdasi sa istoka i zapada treba da se oglase,ne da cute vise

    Placenici su postale Delije,stvarno sramota za legendarni Sever

    Grobari su pogodili transparentom u centar sto se kaze

    Sramota za Delije,bas su losi ljudi ispali

Postavi odgovor