POLUDEO NAČISTO: Kolina nije mogao da veruje šta radi arbitar! (VIDEO)

Utakmica Belgije i Kanade završena je u korist Belgije, ali je obilovala i brojnim sudijskim greškama zbog čega je bio besan predsednik sudijske komisije FIFA, Pjerluiđi Kolina.

Kanađani su bili bolji rival, a zambijski sudija Jan Sikazve propustio je priliku da u nekolko navrata dosudi jedanaesterac.

Sikazve najpre nije video igranje rukom Karaska, ali je na asistenciju iz VAR sobe dosudio penal za Kanadu u 10. minutu.

Tri minuta kasnije napravio je kardinalnu grešku kada je igrač Kanade srušen u protivničkom kaznenom prostoru, a on je na reakciju pomoćnog sudije dosudio ofsajd, iako je belgijski fudbaler pre toga igrao loptom.

Na kraju prvog poluvremena usledio je novi propust kada je Vitsel faulirao kanadskog fudbalera, a sudija iz Zambije se nije oglasio u toj situaciji.

Utakmicu je uživo pratio i legendarni Kolina, koga su u par navrata kamere uhvatile kako priča sam sa sobom posle katastrofalnih grešaka kompletnog sudijskog tima.

Zambijski arbitar imao je propuste i tanije, a “proslavio” se kada je na utakmici na Afričkom kupu nacija odsvirao kraj utakmice već u 85. minutu.

BATŠUAJI NEZADOVOLJAN I PORED GOLA: To nije najbolja Belgija!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Mundijal u Kataru: gost Slobodan Marković – “Nema više velikih driblera”

4 Komentara

  I na našoj utakmici sudije su donosile katastrofalne greške kao da su bili slepi za greške brazilaca što nam nagovešta kako će do kraja biti favorizovanja od strane sudija

  Odgovori

  Kolina ove sudije nisu ni do malom prstu sudijama kakav si bio ti. To ne moze da se poredi.

  Odgovori

  Pitanje je hoce li ovaj sudija ponovo da odsuti koji meč na Mundijalu.

  Odgovori

  Pa kada Vam sude sudije iz Afričkih zemalja morate danocekujete tako nesto.

  Odgovori

Postavi odgovor