TAJNI UGOVORI: Ne stišava se bura zbog Juventusa i Ronalda!

Nema dana u proteklih šest meseci da Kristijano Ronaldo nije bio akter medijskih natpisa širom sveta. Portugalac je sada sa reprezentacijom na Svetskom prvenstvu u Kataru, a tema je italijanske štampe.

Pre nekoliko nedelja vlasti u Italiji su pokrenule istragu protiv čelnika Juventusa zbog falsifikovanja finansijskih knjiga za 2020. i 2021. godinu, kada je i Portugalac bio član torinske “Stare dame”.

Sporni su dokumenti u kojima stoji da su se igrači složili sa odlukom uprave da se smanje plate zbog posledica pandemije koronavirusa, među njima je bio i Kristijano Ronaldo, ali “Gazeta delo Sport” piše o tajnom ugovoru koji su fudbaler i klub potpisali.

– Ronaldo je javno govorio da se složio sa smanjenjem plate, ali je u tajnosti potpisao ugovor koji mu garantuje ovaj iznos, čak i u slučaju da ode iz kluba. Ronaldo je tražio od advokata da provere situaciju i prouče finansijsko stanje Juventusa pre nego što je podneo zahtev – stoji u italijanskom mediju.

Da podsetimo, kompletna uprava Juventusa je pre nekoliko dana podnela ostavku, ostaje da ispratimo kakve će posledice biti za klub, za koji nastupaju i srpski igrači Dušan Vlahović i Filip Kostić.

RONALDO U NAJLOŠIJIH 11 NA MUNDIJALU: Verovali ili ne – nema Srba! (FOTO)

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Katar uzivo | Navijaci 🇫🇷 Francuske i Poljske pred duel 🇫🇷 FRANCUSKA – 🇵🇱 POLJSKA

3 Komentara

  Juventus nije želeo da izgubi Ronalda pa je zato sa njim napravio dodatni tajni ugovor

  Odgovori

  Sve pošteno pa na sad, imaće svi akteri ove afere dosta problema pred pravosudnim organima

  Odgovori

  Mislili su da mogu da na mufte da rade ali nema zazanja sa istražnim organima Italije

  Odgovori

Postavi odgovor