Lalatović se oglasio po dolasku u Mladost GAT: Ubeđen sam u opstanak

Nenad Lalatović iznenada je napustio Radnički iz Niša i prešao na klupu Mladosti GAT kojoj sledi grčevita borba za opstanak u eliti.

Kao što smo pisali, iskusni fudbalski strateg izjednačio se sa Zoranom Milinkovićem po broju timova koje su vodili u Superligi Srbije – tačan broj je devet.

Pored činjenice da je bio suspendovan i pravio velike probleme u Nišu, Lalatović govori kako se rastao u lepim odnosima sa bivšim klubom.

“Saga s Radničkim je iza mene i reč je o klubu s kojim sam se rastao u dobrim odnosima. Nišlijama želim mnogo sreće u nastavku prvenstva i da ostvare sve što su zamislile, meni je sad izazov Mladost GAT. Vratio sam se u Novi Sad, što sam nebrojeno puta rekao, u grad koji mnogo volim”, poručio je za “Žurnal”.

Kako dalje navodi potpuno je posvećen borbi za opstanak, kao i da će sve učinit da Mladost GAT ostane deo elite.

“Zadatak je zaista težak, za mnoge trenere možda i nedostižan, ali se ne plašim izazova. Ubeđen sam da postoji put do opstanka, ali isto tako verujem i u sebe. Imamo dobar igrački kadar, većinu momaka znam od ranije, pa smo već počeli da se pripremamo za važnu utakmicu sa Spartakom u Subotici”, zaključio je Lalatović.

BONUS VIDEO:

5 Komentara

    Preuzeo je Lalatovic tezak zadatak,ali neka mu je srecan novi klub,da obostrano pomognu jedan drugoga!Ako je samo suditi po dosadasnjoj statistici nece se ni ovde dugo zadrzati….

    Covek je strasan,nije mi jasno zasto ga vise angazuju po Srbiji za tremera

    On ne zna da osvaja titule,ali zna da izboti opstanak.😁

    Samo mu jos fali Partizan da preuzme,i skoro je sve kompletirao

    Ovaj Lalat ima sve klubove u ligi da promeni

Postavi odgovor