Lazar kao Sergej - stari udvarač ponovo zakucao na vrata: Biće vruće leto u Udinama zbog Samardžića

Sećate se sage oko Sergeja Milinkovića Savića i novog kluba. Italijanski su skoro na dnevnom nivou pisali o selidbi Srbina iz Lacija, koji je na kraju otišao u Saudijsku Arabiju. Isto se dešava sa Lazarom Samardžićem.

Inter i Napoli su skoro bile gotove priče, ali do transfera nije došlo. Juventus se pominjao stidljivo, a sada dobijamo nove informacije. Kako pišu Italijani, Stara dama je opet zagrizla za reprezentativca Srbije i ima veliku želju da angažuje Samardžića.

SPREMI SE ZA BESPLATNU ZABAVU: Preuzmi BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 100 FREEBET-OVA na Super Heli igri – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Odlučna je u nameri da na leto krene po potpis veziste Udinezea. Ekipa Masimilijana Alegrija želi da osveži sredinu terena i dovede svežu krv, a Samardžić se nameće kao idealno rešenje.

Tržišna vrednost Piksijevog aduta je 30 miliona evra, a Udineze bi mogao da pusti Srbina čak na pozajmicu uz obaveznu klauzulu o otkupu ugovora. Ima još do letnjeg prelaznog roka, ali čini se kako je Juventus izbio na pol-poziciju i da ima najviše šansi za potpis momka rođenog u Berlinu.

“Bio sam blizu Intera i onda se nešto desilo”

Bonus video:

2 Komentara

    Bas bas ne bih voleo Lazar da predje u Juve,propasce tamo isto kao i Kostic

    Dosta ponuda ima i sigurno da će biti u iskušenju da promeni sredinu pitanje je samo gde će otići

Postavi odgovor