"Na Marakani je bilo pakleno, Sulejmanija kao da je bus udario" (VIDEO)

Bivši hrvatski reprezentativac Dejan Lovren podsetio se duela Srbije i Hrvatske u Beogradu.

“Te utakmice se ne igraju svaki dan. U mojim očima to je kao kada igraš sa Brazilom. I na takvoj utakmici uvek ideš da daš sve od sebe. Jednostavno, oseti se energija da će pucati na sve strane. Gledao sam nedavno celu utakmicu sa Srbijom u Beogradu. Bilo je 1:1, paklena atmosfera, nikad to neću zaboraviti”, rekao je Lovren tokom gostovanja u “Podkast Inkubatoru” i nastavio o faulu Šimunića nad Sulejmanijem:

“Nisam očekivao takav start. To je kao da ga je bus udario i ćao. Ali Džo (Josip Šimunić prim. aut.) je to prihvatio i odmah je krenuo van igre. I dobro je da je tako uradio, jer da je bilo šta drugo, mislim da bi i navijači ušli na teren”.

EKSKLUZIVNO: Poklon za sve čitaoce Meridian Sporta – 2.000 RSD za online klađenje!

Bio je to meč u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu, a pomenuti prekršaj desio se u 80. minutu utakmice kada je hrvatski defanzivac brutalnim startom zaustavio obećavajući napad Srbije preko Sulejmanija.

Lovren je za Hrvatsku odigrao 78 utakmica, a bio je deo tima na Mundijalu u Rusiji, kada su “Vatreni” završili kao drugi i u Kataru kao treći na svetu.

Vladimir Stojković zaustavio Ronalda, Kristijano pravio haos (VIDEO)

BONUS VIDEO:

 

3 Komentara

    Sraman start Šimunića ali od staše se ništa drugo i ne očekuje

    Jezivo stvarno kako je startovao gledam fudbal od kad znam za sebe nikada nisam video nešto ovako

    Uvek se pamte posebne utakmice koje su bile znacajne ili za trenutak nekih kvalifikacija ili po nekoj anegdoti aktera!!!!

Postavi odgovor