Bivši trener Partizana kritikuje kapitena Bajerna

Julijan Nagelsman nedavno je odlučio da smeni trenera golmana Tonija Tapalovića, što je veoma pogodilo Manuela Nojera.

Nemački čuvar mreže je veliki prijatelj sa hrvatskim trenerom, a u izjavi za “Atletik” priznao je da je razočaran zbog odluke Bavaraca da ga otpuste.

“Bio je to strašno jak udarac za mene. O njegovom otkazu obavestili su me ljudi iz kluba. Stiglo je to niotkuda. Za Tonija je to takođe bilo iznenađenje. Nisam razumeo šta se događa. Jako me pogodilo. To je bila najbrutalnija stvar koju sam doživeo u karijeri. Kao da mi je neko iščupao srce”, rekao je golman Bajerna.

Tapalović i dugogodišnji golman nemačke reprezentacije sarađuju još iz vremena kada su bili zajedno u Šalkeu, a prijateljstvo su krinisali i kumstvom.

Nojerov izlazak u javnost nije se dopao legendi Lotaru Mateusu.

“Nojerove izjave su teške, neće biti lako popraviti ovu situaciju. Niko nije umro, otpušten je samo. Manuel bi morao da prihvatiti šta se događa, a ne to javno da komentariše. Napada svog poslodavca”, smatra bivši trener beogradskog Partizana.

Nekadašnji nemački fudbaler podsetio je propust golmana Bajerna, tačnije odlazak na skijanje gde je zaradio povredu zbog koje sada pauzira u sred sezone.

“Nojer nije otišao u pekaru, nego na skijanje. Skijanje je opasno. To nije u interesu Bajerna, ali ni Nojera. On mora da bude svestan svoje odgovornosti kao kapiten Bajerna”, rekao je Mateus.

OŠTRE REČI MATEUSA: Vreme je za novog golmana, Nojer se obrukao protiv Kostarike!

 

2 Komentara

    Tesko je prihvatiti jednu takvu odluku kad je u pitanju prijatelj za koga se vezao…A posebno jos to sve i precutati!!!

    Pa vezao se za covrka koji NU je sigurno pored svog posla postao i prijatelj sto je sasvim normalno i tesko mi je palo sto su ga otpustili ..

Postavi odgovor