LUDOST ILI PAMETAN POTEZ: Klubovi u Španiji skupljaju novac da Mesi ostane u Barseloni!?

Kako je stigao do finala Kopa Amerika, Lionel Mesi definitivno ne razmišlja oklupskom fudbalu i Barseloni, ali jasno je da u La Ligi “razbijaju glavu” o njemu.

Naime, iz Španije stiže čudna i znimljiva informacija, a to je da čelnici klubova iz La Lige žele da Mesi ostane u Barseloni!

Podsetimo, njegov ugovor sa Barselonom je istekao, pa je sada slobodan igrač, a Barselona ne stoji baš najbolje kada su u pitanju finansije.

Finansijski problemi katalonskog kluba su brojni, a čak iako bi skupili novac da plate najboljeg igrača u svojoj istoriji, ne bi mogli da ga registruju.

Iz tog razloga, čelnici nekih prvoligaških klubova su rešili da pomognu, a to najviše govori o MEsijevoj popularnosti i značaju za španski fudbal, naročito od kada ga je napustio Kristijano Ronaldo.

Predsednici nekih elitnih klubova u španskom fudbalu su spremni da učestvuju i plate deo Mesijevog ugovora sa Barselonom, kako bi on ostao u Španiji. Kažu da je to dobro za Barselonu i Primeru – otkrio je novinar Roberto Himenes na radiju “El Transistor”.

Zvuči šokantno, ali ima logike, kada se zna koliku popularnost, ali i kvalitet, Mesi nosi sa sobom. Da li će se nešto od ovoga i ostvariti – ostaje da vidimo.

Doskorašnji fudbaler Barselone Karles Alenja zvanično je kompletirao transfer u Hetafe. Time je katalonski klub zaradio pet miliona evra, ali još važnije budžet je olakšan za platu veziste, što bi moglo da bude korisno za novi ugovor Mesija.

NEĆETE VEROVATI: Evo koga Holandija planira za novog selektora!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: SLAVIŠA JOKANOVIĆ | Priče iz kraja #39

 

10 Komentara

  Kakva glupost.Sad ce covel na svakih mesec dana da trazi povisicu?

  Mesi ostaje u Barsi, voli klub i nema potreba niko da skuplja novac za njegov ostanak u Spaniji

  Haha, ee ovo jos nisam čuo, sto nisu skupljali novac kad je Ronaldo odlazio iz Reala?

  Verovatno nije ni trazio😂

  Kako volim sto im se ovo desava,bilo je lepo kada su se dogovarali i dovodili igrace iz drugih klubovima njima iza ledja!

  Pa realno kada bi Mesi otisao Spanci bi pali sa markentingom mnogo!

  Ovo je sasvim logično! Mnogo Mesi znači za celu ligu, dolaze navijači da gledaju njegove čarolije iako su na štetu njihovih voljenih klubova.

  To je njegova volja hoce li ostati ili ne čisto sumnjam da neko moze da utiče ,i drama se pravi bezveze neće on iz Barcelone nigde ići

  Niko ne prica ovde o volji vec o tome da zele drugi klubovi finansiski da pomognu BArsi!Citaj malo vesti bolje!

  Sa jedne strane nezamislivo a sa druge fantastično. Videćemo šta će na kraju biti od ove priče.

Postavi odgovor