Miloš Milojević se sukobio sa igračima Crvene zvezde?

Miloš Milojević, trener fudbalera Crvene zvezde, ove sezone je imao nekoliko zanimljivih izjava iz kojih se mogao steći utisak da ga neko “buši”.

Milojević nije čovek koji voli previše da se medijski eksponira i ne uklapa se u stereotipe o srpskim trenerima. Vidi se skandinavski pečat u radu stratega rodom iz Knjaževca.

Mnoge stvari o treneru Zvezde nisu bile poznate široj javnosti, kao što je na primer priča o 200 huligana navijača Hamarbija, koji su došli da oteraju Milojevića dok je bio trener Hamarbija.

Izuzev toga, kruži kuloarska priča da je imao određene nesuglasice sa igračima crveno-belih. O ovoj temi je pričao Dušan Momirović, trener koji je radio u Hamarbiju za vreme Milojevićevog mandata. Mladi strateg je komentarisao dolazak Milojevića na Marakanu i istakako kako su ga neke stvari iznenadile.

“Očekivao sam prelazak u Zvezdu i mislio sam da će mu tu biti lakše, prvenstveno zbog jezika. Međutim, zanao sam da tu postoje neki jaki karakteri, tipa Borjan i Gobeljić. Mislim, Borjan se sukobio sa Terzom, a ne sa Milojem”, rekao je Momirović u podkastu Adriatik.

Navodno je tokom zimskih priprema imao problema sa određenim fudbalerima crveno-belih, što su konstatovali novinari pomenute emisije.

“Ne čudi me, očekivao sam to. Samo sam mislio da će to uslediti mnogo ranije. Izuzetan poznavalac je fudbala što može da se vidi na nekim Zvezdinim utakmicama. To na utakmicama u našoj ligi i ne može da se vidi jer je Zvezda individualno tri nivoa iznad u našoj ligi, izuzev Partizana”.

Osvrnuo se i na 169. “večiti” derbi.

“Pitanje je koliko je nadigran, a koliko možda izbušen od strane igrača. Nisu to nemoguće stvari, to se Savi Miloševiću desilo u Partizanu”.

Naravno, sve ove stvari treba uzeti sa rezervom, jer se radi o navodima, a ne činjenicima.

Bonus video:

2 Komentara

    Kako stvari stoje izgleda da nece da doceka da vodi Zvezdu u grupnoj fazi lige sampiona.

    Znaci polako su odbrojani dani Milojevica u Crvenoj Zvezdi kako ja vidim. Mislim da je gotov.

Postavi odgovor