Miloš Krasić: Zvezda, Partizan, Konte, Srbija i najveće greške u karijeri

Bivši reprezentativac Srbije, član selekcije Radomira Antića koja je učestvovala na čuvenom Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi 2010. godine i nekadašnji fudbaler moskovskog CSKA, Juventusa i Fenerbahčea, Miloš Krasić, otkrio je niz interesantnih detalja o svojoj dosadašnjoj karijeri u emisiji Meridian UŽIVO, a ovde izdvajamo njegove najzanimljivije izjave.

https://youtu.be/4KrSYd26Qnc

Iako još uvek nije definitivno, Krasić navodi da se bliži kraj njegove karijere i ističe da vreme nakon završetka saradnje sa Lehijom iz Gdanjska, u kojoj je proveo prethodne tri godine, koristi kako bi više uživao sa porodicom u Novom Sadu.

fudbal uživo

Krasić otkriva da je sa najbližima razgovarao o mogućnosti da zaigra za Crvenu zvezdu ili Partizan i tako se vrati u Srbiju, ali ističe da je „navikao u inostrastvu“, kao i da je želeo još da se dokazuje, dok o potencijalno dogovoru sa crveno-belima kaže: „Mislim da to nije realna priča. (Imam) već 35 godina, bliži je kraj karijere“.

Takođe, Krasić je govorio i o razlozima zbog kojih nije dobio veću šansu u Juventusu nakon dolaska Antonija Kontea, uprkos odličnoj prvoj sezoni redovima italijanskog giganta, a tvrdi i da je napravio grešku kada je odbio ponudu Lacija.

Pored toga, krilni fudbaler iz Kosovske Mitrovice priznaje da je morao više da radi na sebi, a nezaobilazna tema bila je reprezentacija Srbije, odnosno Mundijal u Južnoj Africi, kao i brojne propuštene šanse u duelu sa Australijom u poslednjem kolu.

Kladi se na mečeve engleske Premijer lige!

Doskorašnji fudbaler poljske Lehije podvlači i koliko mu je bilo teško kada je doživeo povredu lože malo nakon prelaska iz Juventusa u Fenerbahče, a dodaje i da nigde na svetu ne postoji takav fanatizam poput onog među turskim navijačima.

Krasić je izneo svoje mišljenje i o trenutnim dešavanjima u nacionalnom timu, govorio je o kvalitetima Slavoljuba Muslina i Mladena Krstajića, a podsetio nas je i na period dok je još uvek bio član Vojvodine.

20 Komentara

Postavi odgovor