Saigrači mu viču "Mićo, ostani", a evo šta Ivanić kaže na odlazak iz Zvezde (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde osvajači su Kupa Srbije za ovu sezonu i tako su kompletirali treću uzastopnu duplu krunu.

EKSKLUZIVNO: Poklon za sve čitaoce Meridian Sporta – 2.000 RSD za online klađenje!

Jedan od najboljih igrača i ove godine bio je Mirko Ivanić, neumorni vezista, koji je nakon utakmice dao novinarima izjavu:

“Nadali smo se ovome kada smo počeli sezonu, radili smo za ovo. Ponosan sam na ekipu zato što smo osvojili treću duplu krunu zaredom, mislim da to nije mala stvar. Tek ćemo za nekih 15, 20 godina biti svesni što smo ispisali istoriju Crvene zvezde.”

Emocije slomile Miloša Milojevića zbog “Delija” (VIDEO)

Kako je delovala ova sezona iz njegove prizme?

“Za mene je sezona 8/10. Osvojena je dupla kruna, igrali smo evropsko takmičenje, tamo smo mogli da prođemo i bolje, zato kažem da za mene nije idealna. Ali, opet, mogu da kažem da je ovo veliki uspeh.”

Sledi Liga šampiona…

“Imamo mnogo vremena do tada. Prvo, da počnemo pripreme, da vidimo ko će doći, a ko otići, imaćemo i utakmice u prvenstvu do početka Lige šampiona. Na nama je da radimo i da se pripremimo.”

Dok je davao izjavu, saigrači su mu kroz prozor svlačionice poručivali da ostane u Zvezdi, a na pitanje da li će to uraditi, odgovorio je:

“Evo, čuješ njih. Kažu da ostajem (smeh). Ne znam, iskreno, videćemo, ima još vremena…” završava Ivanić svoje izlaganje.

BONUS VIDEO:

2 Komentara

    Treba da ostane makar još jednu sezonu pa posle nek ide ako mora

    Odgovori

    Svaka cast Crvenoj Zvezdi na trecoj uzastopnoj duploj kruni,i na celoj uspesnoj sezoni!!!

    Odgovori

Postavi odgovor