"Zvezda i Partizan su bolji od Zenita i Krasnodara"

Srpski i ruski fudbal su protekle nedelje imali priliku da se “izmere”. Reprezentacije su se sastale u prijateljskom meču u Moskvi, dok su se u Beogradu sastali Crvena zvezda i Zenit, takođe u prijateljskom okršaju.

Skor je izjednačen pošto je Zbornaja kod kuće savladala ubedljivo Orlove, dok je na Marakani srpski šampion bio bolji od ruskog.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

U svetlu pomenutih mečeva poznati sportski novinar i komentator Genadij Orlov uporedio je nivo fudbala u dve države. On je prvo izvagao vodeće timove u dva šampionata.

“Fudbal u Srbiji je za nekoliko nivoa bolji od ruskog fudbala. Zvezda i Partizanbolji od Zenita i Krasnodara? Naravno, bolji su. Igraju u Ligi šampiona. Vidimo kako igraju. A srpski fudbaleri, bolje igraju u evropskim klubovima”, rekao je Orlov na Jutjub kanalu Takav fudbal i dodao:

“O nivou fudbala mora da se sudi na osnovu reprezentacija. A Srbi su viši nivo. Pa, videli smo da su tehnički bolji. Pogledajte koliko su mladih igrača iznedrili na ovom meču. I svaki od njih koji je ušao je nekako oživeo igru.”

Bešiktaš bacio oko na reprezentativca Srbije

BONUS VIDEO:

Postavi odgovor