Ratkov zna šta čeka Srbiju u Beču: Privilegija je imati pored sebe Mitrovića, Vlahovića i Jovića

Počela je Srbija pripreme za Evropsko prvenstvo, a u sklopu istih odigraće i dva prijateljska susreta. Prvo sa Austrijom, u Beču, a par dana kasnije protiv Švedske, u Stokholmu.

Orlovi u ponedeljak putuju za Beč, a napadač naše reprezentacije, Petar Ratkov, dobro zna kakva će atmosfera sačekati njega i saigrače, pošto nosi dres Salcburga.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa.

“Atmosfera u ekipi je na odličnom nivou, spremamo se za Prvenstvo Evrope, pre toga, slede nam dve prijateljske utakmice. Očekuje nas tvrd meč u Beču, Austrijanci vole da trče, naš je zadatak da se maksimalno spremimo, pogotovo fizički i gledamo samo nas. Verujem, biće lepa utakmica za gledanje“, naglasio je Ratkov u razgovoru sa novinarima u Sportskom centru FSS.

Osvrnuo se na cilj na predstojećoj kontinentalnoj smotri.

“Engleska je jedan od favorita takmičenja, Danska takođe sastavljena od fudbalera koji igraju na zavidnom nivou, Slovenija ima kvalitet. Pružićemo sve, najpre, da prođemo grupu, potom i učinimo naredne korake.“

Konkurencija u reprezentaciji su mu Mitrović, Vlahović i Jović.

“Privilegija je što pored sebe imam Aleksandra Mitrovića, Dušana Vlahovića i Luku Jovića, svaki dan mogu da učim od njih. Čast su treninzi sa trojicom sjajnih napadača! Uvek pogledam detalje, pokušavam da upijem svaki potez, pogotovo pri realizaciji i postizanju golova“, pojasnio je Petar Ratkov.

Bonus video:

2 Komentara

    Ratkov je buducnost nase zemlje,on je naslednik Mitrovica

    Sigurno da mu je jsko drago sto će sa svima njima deliti teren ali će to biti mnogo težak posao čekaju nas preteški mečevi

Postavi odgovor