Univerzalni vojnik Srbije na novom zadatku?

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije imao je obraćenje medijima pred duel sa Litvanijom na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, jedno od pitanja odnosilo se na Nemanju Gudelja.

Fudbaler Sevilje redovno je pozivan u tim Dragana Stojkovića, tako je i za ovo okupljanje, jedina dilema je na kojoj poziciji će nastupiti.

U klubu u poslednje vreme češće igra u defanzivnoj liniji, ranije tokom karijere igrao je u veznom redu, slično je kada se radi i o reprezentaciji.

“Radi se o kvalitetnom i iskusnom igraču kojeg puno cenim. Dokazao je da može da odigra nekoliko pozicija i zbog toga je izuzetno zahvalan igrač. Moguće je da može da odigra i kao napadač, to još niko nije pokušao”, našalio se Stojković i dodao.

“On u Sevilji duži period igra na poziciji odbrambenog igrača i to je veoma kvalitetno igra. Skoncentrisan je na ulogu koju mu trener da. Da li će igrati u odbrani ili veznom redu videćemo. S obzirom na njegove igre u klubu na spisak je stavljen kao odbrambeni igrač. Znate da može da odigra i tu ulogu i ulogu veznog igrača.”

Meridian ima najbolje kvote

Gudelj je dres sa državnim grbom nosio na 51 utakmici, uz jedan postignut pogodak, a debitovao je kod Ljubinka Drulovića pre devet godina.

Piksi najavio naslove: Sutra će pisati o iznenađenju u sastavu Srbije!

BONUS VIDEO:

 

2 Komentara

    Jedno je sigurno, na kojoj god poziciji da bude ispuniće očekivanja

    Možda će imati tremu s obzirom da će na tribinama verovatno biti i “tašta”, ne verujem da neće preći ulicu kako bi uživo gledada “zeta”

Postavi odgovor