Bišvi reprezentativac Engleske zahteva da Sautgejt podnese ostavku (VIDEO)

Bivši reprezentativac Engleske, Džejmi Rednap smatra da je vreme da Geret Sautgejt podnese ostavku, prenose mediji u Britaniji.

Nakon neuspeha na Mundijalu u kojem je Engleska uprkos najvišim ciljevima eliminisana u četvrtfinalu Rednap je rekao da je vreme da Sautgejt prepusti mesto nekom od drugih trenera sa Ostrva.

“Sautgejt je uradio solidan posao, ali ne bi trebalo da mislimo da nema drugih trenera. Ima mnogo njih koji bi uradili isti takav posao. Svaki mladi menadžer iz Premijer lige bi doveo Englesku do četvrtfinala. Na SP 2018. smo imali dosta sreće sa protivnicima i prvi dobar tim – Hrvatska nas je izbacila. Na Evropskom smo dobili dve dobre ekipe Dansku i Nemačku. Nemačka nije prošla grupu na Svetskom prvenstvu, baš kao ni Danska, rekao je Rednap.

On je istakao da bi doabr izbor umesto njega na klupi “Gordog Albiona” bili Grejem Poter, Frenk Lampard, ili Stiven Džerard.

Po broju kreiranih šansi na Mundijalu samo finalisti ispred Dušana Tadića

4 Komentara

  Sigurno ima razloga sto to zahteva,jer rezultati engleske reprezentacije nisu bili nimalo sjajni!!!

  Odgovori

  Pa posle ovako loših rezultata vreme je stvarno da besto promene Englezi su isti već godinama unazad nema promena na bolje

  Odgovori

  Treba da se menja selektor. Dva ciklusa bez ozbiljnijij rezultata.

  Odgovori

  Englwti su razocarali. Potrebna je definitivno smena Soutgejta

  Odgovori

Postavi odgovor