Savo Milošević novi selektor Bosne i Hercegovine

Ako je bilo dileme, više je očigledno nema – Savo Milošević će postati novi selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Kako piše Sport klub, bivši trener Partizana će biti predstavljen u petak na konferenciji za medije.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Bosna i Hercegovina će tako dobiti trećeg selektora u ovom kvalifikacionom ciklusu. Faruk Hadžibegović je dobio otkaz samo nakon četiri utakmice, dok je Meho Kodro dobio zahvalnicu posle druge…

Informacije N1 iz Sarajeva kažu da se očekuje da Milošević u petak na konferenciji za medije odmah i saopšti spisak igrača na koje će računati za predstojeće utakmice. Prethodnih dana se pominjao i Igor Štimac kao eventualni kandidat za selektora BiH, ali je na kraju Milošević ostao prva želja i čovek sa kojim je sklopljen dogovor.

Posle Partizana, Milošević je radio u Olimpiji iz Ljubljane, ali bez većih uspeha. Sada je pred njim novi veliki izazov.

Bonus video:

4 Komentara

  Ne bio mu ja u koži, ovaj mora da natera reprezentaciju BiH da pobedi protivnika sa 6:0 ako želi da zadrži posao

  Odgovori

  Hadžibegović dobio otkaz posle 4 utakmice, Kodro posle 2, a kako su krenuli Milošević će dobiti otkaz posle 1 utakmice…. Što pokazuje da su nerealna očekivanja Bosne i Hercegovine

  Odgovori

  Auuu težak zadatak ima pred sobom

  Odgovori

  Neka su mu Bog i Alah u pomoci!!!!

  Odgovori

Postavi odgovor