"Od igranja pod reflektorima do njihovog popravljanja"

Nekadašnji fudbaler Mančester sitija, a sada škotskog drugoligaša Kouv Rendžersa, Šej Logan privukao je pažnju objavom na svojim mrežama.

Engleski defanzivac ponikao je u aktuelnog prvaka Evrope, za koji je odigrao tri utakmice 2009. godine, a kasnije tokom karijere igrao je i za Grimsbi, Skantorp, Stokport, Tranmer, Brentford, Aberdin i Harts.

Logan je na svojim društvenim mrežama objavio video na kom se vidi kako popravlja reflektore na stadionu nekadašnjeg kluba, Aberdina.

https://www.instagram.com/p/Ct9XB2fNJZ0/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==

“Od igranja pod reflektorima do njihovog popravljanja”, rekao je on na snimku, na kojem se vidi kako privezan visi na 15 metara iznad zemlje.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Logan je pre četiri godine otkrio kako se, dok je bio u škotskom velikanu, školovao za vodoinstalatera, jer je bio svestan da od fudbala neće zaraditi velike svote.

“Tražim nove prilike za posao. Fudbaler sam od 16. godine, ali posvećen sam svakom poslu. Rad u naftnom biznisu nešto je čemu ću biti 100 posto posvećen”, kazao je on.

Čuveni Bogdan Tanjević isprozivao košarkaše Partizana, pa se izvinjavao…

BONUS VIDEO:

3 Komentara

    Neko igra pod reflektorima a neko popravlja reflektore, to ti je život!

    Bar je bio realan Logan i odmah gledao da nadje neki drugi posao jer nije bio najuspešniji u fudbalu

    Sjajn komentar i realno posmatranje zivota u kome treba obezbediti posao za preziveti!!!

Postavi odgovor