UEFA prepoznala kvalitet Zvezdinog fudbalera, Eraković u odabranom društvu

Strahinja Eraković dobrim igrama u Crvenoj zvezdi skrenuo je pažnju na sebe, bio je deo reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru, a cenjen je i u evropskim fudbalskim krugovima.

UEFA je objavila listu od 40 mladih igrača na koje treba obratiti posebnu pažnju, na njoj se našao i mladi defanzivac srpskog šampiona.

“Nametnuo se kao prvi štoper Zvezde u prošloj sezoni kada je klub osvojio drugu uzastopnu “duplu krunu”. Bio je deo reprezentacije Srbije koja se plasirala u Ligu A Lige nacija, kao i u timu za Svetsko prvenstvo u Kataru”, ovim rečima predstavljen je Eraković.

Pored Zvezdinog fudbalera tu su i Martin Baturina iz zagrebačkog Dinama, Dion Drena Beljo iz Osijeka. Od zvučnijih imena izdvajaju se Mozes Kaisedo iz Brajtona, Čelsijev David Fofana, Alehandro Garnačo iz Junajteda, Gonzalo Ramos iz Benfike, Niko Vilijams iz Atletik Bilba, “turski Mesi” Arda Guler i ostali.

Nema sumnje da će ovakvo priznanje iz Evropske kuće fudbala dodatno povećati vrednost Strahinje Erakovića koji je već na meti nekoliko klubova i biće veoma teško ljudima iz Ljutice Bogdana da ga zadrže u svojim redovima u januarskom prelaznom roku.

3 Komentara

    Mlad igrac koji će tek da napravi jednu zavidnu karijeru ubedjen sam.

    Erakovic je apsolutno zasluzio to poverenje koje mu je ukazala Uefa.

    Naravno da je kvalitetan ozbiljan je potencijal i to će doći do izražaja još više ksd predje u neku jaču ligu

Postavi odgovor