DA LI JE OVO PRILIKA ZA REPREZENTACIJU SRBIJE? Svađa Dzjube i Soboleva

Na okupljanju fudbalske reprezentacije Rusije, pred novi ciklus Lige nacija i prvog duela sa Srbijom, glavna tema je bila svađa između Artjoma Dzjube i Aleksandra Soboleva.

Njih dvojica su imali razmirice, a sve je kulminiralo time što mladi napadač Spartaka najpre nije pozvan u nacionalni tim, a onda je naknadno dobio poziv.

-Moguće je da igramo sa dva napadača. Sve je uvek moguće, da li od prvog minuta ne znam, utakmica će vam reći. Situacija kakva je između Dzjube i Soboleva nas ne remeti ako sve radimo na vreme. Ako bismo to uradili danas, onda bi nam smetalo. Danas su svi trenirali, nema problema i povreda kazao je selektor Stanislav Čerčesov.

Sa druge strane njih dvojica su rekli da među njima „zle krvi“.

-Nije bilo konflikta među nama. Pričao sam sa Sašom i niko se nije izvinio. Pričali smo kao muškarci i taj razgovor ostaje među nama. Rekli smo zdravo, nasmejali se i poželeli jedan drugom sreću. Nadam se da će ova tema biti zatvoreno jednom zauvek kaže  Dzjuba, a na njega se nadovezuje Sobolev:

-Kao što je Artjom rekao, priča je prenaduvana. Nismo imali sukob. Čuli smo se telefonom, pričali kao muškarci. Niko se nije izvinjavao. To je zatvoreno i sve je u redu

Da podsetimo Rusija igra sa Srbijom u Moskvi na stadionu Spartaka 3. septembra.  

Nakon odlaska Matića, još dve reprezentativne penzije na pomolu!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #11 | OKO PAMTI

3 Komentara

    Imamo mi kvaliteta da pobedimo i njih i Turke

    Kakve to veze ima,nećemo valjda na ovakve stvari da se oslanjamo

    Potpuno si upravu.

Postavi odgovor